Το MasterChef επέστρεψε και αυτή τη σεζόν στο Star με την αγαπημένη τριάδα κριτών να κλέβουν για ακόμη μια φορά την παράσταση. Οι auditions τελείωσαν και ήδη έχουμε δει αρκετά δυνατούς παίκτες και πολλές ενδιαφέρουσες προσωπικότητες που αναμένεται να μας απασχολήσουν στο μέλλον. Δε ξέρουμε αν θα υπάρξει φέτος κάποιος «Μπόμπαινας» αλλά σίγουρα το μαγειρικό επίπεδο φαίνεται πολύ καλό.

Το παιχνίδι πλέον περνάει στην τελική διαδικασία για τις επιλογές παικτών που θα μπουν στο σπίτι. Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τους παίκτες που έχουν απομείνει να διεκδικούν 5 λευκές ποδιές που οδηγούν μέσα στο σπίτι του MasterChef.

Έχοντας ένα μυστικό υλικό κρυμμένο κάτω από τις καμπάνες, οι παίκτες πρέπει να φτιάξουν δύο πιάτα μέσα σε 90 λεπτά που τους δίνουν οι κριτές. Το αποτέλεσμα φυσικά πρέπει να είναι άρτιο και γευστικό έτσι ώστε να πείσουν το Σωτήρη Κοντιζά, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη ότι αξίζουν μία θέση στους καλύτερους μάγειρες του μεγαλύτερου διαγωνισμού μαγειρικής στην Ελλάδα.

Η αγωνία κορυφώνεται, τα τηγάνια παίρνουν φωτιά και οι διαγωνιζόμενοι δίνουν το καλύτερό τους εαυτό για να τα καταφέρουν. Κάποιοι θα ξεχωρίσουν και θα καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους ενώ άλλοι θα δούμε να καταρρέουν μετά από μία αποτυχημένη προσπάθεια. Ποιοι θα είναι αυτοί που περνάνε στο σπίτι; H συνέχεια σήμερα στις 9:00 στις οθόνες σας!

MasterChef trailer 27/1: Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

MasterChef: Ανατροπή με τις μέρες προβολής – Η απόφαση του STAR

Σασμός: Εκεί κρατάνε όμηρο τον Αστέρη – Έτσι τον σώζει η Αργυρώ

Survivor All Star: Αυτά τα χρήματα πήρε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα