Θα αργήσει πολύ ακόμη να επέλθει ο Σασμός ανάμεσα στις δύο οικογένειες τη σειράς του Alpha με τον Παύλο να είναι αυτή τη φορά αυτός που φροντίζει για να αναζωπυρωθεί η βεντέτα ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες.

Η αποκάλυψη της ερωτικής σχέσης της ανιψιάς του με τον Αστέρη Σταματάκη τρελαίνει τον Παύλο ο οποίος βρίσκει την αφορμή να επιτεθεί στους Σταματάκηδες και μάλιστα στον Αστέρη. Πιστεύοντας πως θα απομακρύνει τον Αστέρη από την Αργυρώ ο ίδιος μαζί με τη βοήθεια των ξάδερφων του μακαρίτη Μάρκου καταστρώνουν την απαγωγή του Αστέρη και καταφέρνουν να τον κλείσουν όμηρο σε μια παρατημένη αποθήκη.

Αρχικά κανείς δεν ανησυχεί με την πολύωρη απουσία του από το χωριό. Ωστόσο σύντομα η Καλλιόπη με τον Μαθιό αρχίζουν να αγωνιούν για αυτόν όταν δεν υπάρχει καμία απάντηση στο κινητό του. Η Καλλιόπη σκέφτεται τα χειρότερα και ανησυχεί πως οι Βρουλάκηδες του έχουν κάνει κακό. Η «καπετάνισσα» σε έξαλλη κατάσταση απειλεί Θεούς και δαίμονες μέχρι να μάθει νέα για τον γιο της.

Την ίδια ώρα και η Αργυρώ σοκάρεται από την εξαφάνισή του καθώς μετά τη νύχτα πάθους που πέρασαν αυτός δε δίνει σημάδια ζωής κάτι που δε συνηθίζει. Η απάντηση όμως θα έρθει γρήγορα καθώς ο ίδιος ο Παύλος είναι αυτός που τηλεφωνεί στην Αργυρώ ανακοινώνοντάς της τι συμβαίνει στον αγαπημένο της. Η Μαρίνα θα γίνει έξαλλη με τη συμπεριφορά του Παύλου και των ξάδερφων όμως τα λόγια της δε φαίνεται να αγγίζουν τον Παύλο. Απευθύνεται στον Αντώνη με τον αστυνόμο να προειδοποιεί τον Παύλο για αυτό που κάνει. Ο Παύλος όμως είναι ανένδοτος.

Λίγο αργότερα μαζί με την Αργυρώ ο Αντώνης ανακαλύπτει το σημείο που γίνεται η ομηρία. Όταν όλα θα μοιάζουν να έχουν στραβώσει η παρέμβαση της Αργυρώς αποδεικνύεται καθοριστική. Η ερωτική εξομολόγηση που κάνει για τον Αστέρη δεν αφήνει τον Παύλο ασυγκίνητο καθώς συνειδητοποιεί τον έρωτα της ανιψιάς του για αυτόν τον άντρα. Ο Παύλος αφήνει ελεύθερο τον Αστέρη.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ από το σημερινό επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτό θέλει ο Δημήτρης απο την Αιμιλία

Παγιδευμένοι: Αυτή ερωτεύεται ο Σταύρος

Survivor All Star: Αυτά τα χρήματα πήρε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα