Ο πρώτος κύκλος της σειράς του ALPHA, Σασμός τελείωσε και το κοινό έμεινε ικανοποιημένο, τόσο από την πλοκή όσο και από τους πρωταγωνιστές που με τις ερμηνείες τους κατάφεραν να καθηλώσουν το κοινό! Ωστόσο από νωρίς φάνηκε ότι η σειρά θα συνεχιζόταν και την δεύτερη σεζόν αφού το σενάριο ήταν πρόσφορο.

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τον Άγγελο νεκρό αφού σκοτώθηκε από κάποιον, που παραμένει άγνωστος μέχρι στιγμής. Μάλιστα ο γιατρός και μέλος της οικογένειας Βρουλάκη είχε σκοπό να καταγγείλει λίγο πριν στην αστυνομία το μεγάλο μυστικό του Μαθιού. Το μυστικό που ο Μανόλης του είχε εξομολογηθεί σε μία στιγμή έντασης!

Είναι γεγονός ότι οι πιστοί τηλεθεατές της καθημερινής δραματικής σειράς του Alpha ανυπομονούν ήδη για τη δεύτερη σεζόν, που θα λύσει όλες τους τις απορίες αφού το τέλος άφησε πολλά και αναπάντητα ερωτηματικά. Μάλιστα πολλοί από τους τηλεθεατές φάνηκαν ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με το τέλος που επέλεξαν οι δημιουργοί.

Όπως αποκάλυψε η Δανάη Παππά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου έχουν ήδη ξεκινήσει.

Μάλιστα, δημοσίευσε και μερικά στιγμιότυπα από το σετ, με τον συμπρωταγωνιστή της, Στρατή Χατζησταματίου, ο οποίος υποδύεται τον αδερφό της, Μανώλη.

Όμως και η τηλεοπτική μητέρα των παιδιών, Αλίνα Κωτσοβούλου δημοσίευσε και εκείνη μια φωτογραφία με τα τηλεοπτικά παιδιά της, όπως έκανε και ο Στάθης Μαντζώρος.

Σασμός γυρίσματα

Σασμός γυρίσματα