Στα πρώτα επεισόδια της σειράς Σασμός,  θα δούμε τον Παύλο να πετά τον φίλο του στη θάλασσα, αλλά λίγο αργότερα, το κύμα θα τον ξεβράσει και το άψυχο σώμα του θα το βρουν ψαράδες. Ο Αντώνης θα σοκαριστεί γιατί περίμενε πως ο σκοτεινός άντρας  είχε φύγει εκτός Κρήτης, όμως αμέσως θα ξεκινήσουν τις έρευνες να βρουν ποιος τον σκότωσε.

Λίγο αργότερα, η Στέλλα θα επικοινωνήσει με τον συμβολαιογράφο του Ευθύμη, ο οποίος και θα την ενημερώσει για την ύπαρξη μιας διαθήκης. Σύμφωνα με αυτή, θα αφήσει τις επιχειρήσεις του στη Στέλλα και το οινοποιείο στον Παύλο… Κανείς από τους δύο όμως δεν θα ξέρει αν θα κάνει αποδοχή κληρονομιάς.

Στο μεταξύ ο Ανδρέας επιστρέφει στην Ανω Ποριά για να τιμήσει το αίμα της οικογενειάς του που χύθηκε και τίποτα δεν θα τον σταματήσει. Ούτε καν όλο το χωριό που είναι αποφασισμένο να κάνει σασμό. Βλέποντας λοιπόν τη διάθεση όλων να σταθούν απέναντί του αν δεν συναινέσει με τον τρόπο του για ειρήνη με τους Σταματάκηδες, αποφασίζει να φέρει σε πέρας ένα σχέδιο. Να δείξει πως ναι μεν δεν συμφωνεί με τη συμφιλίωση μεταξύ των δύο οικογενειών, δεν θα μπει όμως στη διαδικασία να σταματήσει τις διεργασίες. Σκοπός του είναι να κάνει το μεγάλο χτύπημα σε Μαθιό και Αστέρη, όταν κανείς δεν θα το περιμένει.

Μόνο για να ερωτευτεί δεν έχει έρθει στη Ανω Ποριά ο Αντρέας Βρουλάκης. Παρ’ όλα αυτά, η αγάπη θα του χτυπήσει την… πόρτα όταν δει ξαφνικά μπροστά του την Εύα Φαρμάκη, την αδελφή του Ευθύμη, που έρχεται στο χωριό για να μάθει τι συνέβη με τον αδελφό της. Θα προσπαθήσει να μάθει τα στοιχεία της, πώς τη λένε, πού μένει και τι ζητάει, θα την ψάξει, όμως η Εύα θα δείξει πως δεν έχει καιρό για νέες γνωριμίες. Για την ακρίβεια, αρχικά θα προσπαθεί να τον αποφύγει. Εκείνος πάντως θα μπει στη διαδικασία ακόμα και στον Τηλέμαχο να μιλήσει για το πώς ένιωσε όταν την είδε για πρώτη φορά.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Τραγωδία με την Αθηνά-Η Ευγενία έτοιμη να αυτοκτονήσει;

Οι πρωταθλητές του Κυπέλλου NASCAR αποκλείστηκαν όταν έγιναν μπάλα σε καραμπόλα

Χωρίζει η Μαριάντα Πιερίδη; Τι απαντά η ίδια