Δεν ξέρουμε αν ενδιαφέρει και πολλούς αν τελικά η τραγουδίστρια αλλά και παρουσιάστρια για πρώτη φορά, Μαριάντα Πιερίδη, χωρίζει με τον σεφ σύζυγό της, Δημήτρη Κατριβέση αλλά εμείς θα το παραθέσουμε εν είδει… κουτσομπολιού!

Όπως είδαμε στην εκπομπή που παρουσίαζε το καλοκαίρι στο OPEN μαζί με τον Τριαντάφυλλο και την Φελίσια Τσαλαπάτη πολλές ήταν οι φορές που εμφανιζόταν ιδιαίτερα πιεσμένη ενώ την είδαμε ακόμα και να κλαίει μπροστά στην κάμερα της εκπομπής χωρίς ποτέ να πει (και γιατί άλλωστε) το λόγο.

Ωστόσο, υπήρχε τελικά η φωτιά κάτω από τον καπνό αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real News, η τραγουδίστρια και προσφάτως παρουσιάστρια της καλοκαιρινής εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και ο Δημήτρης Κατριβέσης, αντιμετωπίζουν μια σοβαρή κρίση στην σχέση τους. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την κρίση φέρεται να έχει παίξει ο αυξημένος φόρτος εργασίας και των δύο, που τους επιτρέπει να περνούν ελάχιστο χρόνο μαζί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το ζεγάρι δεν πέρασε μαζί το φετινό καλοκαίρι, καθώς η μεν Μαριάντα βρισκόταν στην Αθήνα, παρουσιάζοντας την καθημερινή πρωινή εκπομπή του Open, ενώ ο γνωστός ΣΕΦ βρισκόταν στην Τήνο.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Fays Time λέγοντας χαρακτηριστικά ότι συμβαίνουν κι αυτά ενώ όταν ρωτήθηκε αν είναι καλά είπε «μία χαρά» σηκώνοντας και το χέρι στον αέρα!

Δείτε την Μαριάντα Πιερίδη που είναι… μία χαρά!

Όλες οι ειδήσεις

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έκανε απίστευτη γκάφα με Κασσελάκη

Το απίθανο με τον Σισέ και την μεταγραφή του!

Φήμη-βόμβα για Κοκλώνη και Σαββίδη!