Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς Σασμός, η οποία έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η σειρά του Alpha που ετοιμάζεται για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με πυρετώδεις ρυθμούς, αναμένεται να είναι πιο συναρπαστική από ποτέ, κάτι που θα αποδειχθεί από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, όπου η τηλεθέαση θα πιάσει «κόκκινο».

Σασμός: Χαμός με Μαρίνα – Ανδρέα

Στα επόμενα επεισόδια, η Μαρίνα μαθαίνει για την εμπλοκή της Θοδώρας στη στοχοποίηση του Πετρή, ως πρώτο ύποπτο για τη δολοφονία του Στεφανή.

Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη για την ίδια καθώς, μια συνάντηση με τον Ανδρέα Βρουλάκη θα την βγάλει εκτός εαυτού καθώς έχει μάθει όλες τις λεπτομέρειες από τον Παύλο για το σκοτεινό σχέδιο του.

Ο ίδιος μάλιστα, πηγαίνει σπίτι της και της επιτίθεται λέγοντας της πως ντροπιάζει την οικογένεια της αφήνοντας την Αργυρώ να παντρευτεί τον φονιά του αδερφού της.

Την κατηγορεί πως έχασε τον έλεγχο με την κόρη της, γεγονός που φέρνει την έκρηξη της Μαρίνας που τον χαστουκίζει! Αυτή θα είναι η αρχή για πολλές εξελίξεις..

Όλες οι ειδήσεις

Οι Πανθέοι: Αυτό κάνει κόλαση τη ζωή της Μάρμως

Ο παράδεισος των κύριων: Στα χέρια του Χρήστου η περιουσία της Όλγας

Σασμός επόμενα επεισόδια: Εκεί κρύβει ο Αντρέας τον Λάζαρο μετά τη δολοφονία του Νικηφόρου