Επί 22 χρόνια ο παπα-Μιχάλης στη σειρά Σασμός του ALPHA, που ερμηνεύει εξαιρετικά ο Μιχάλης Αεράκης, μνημονεύει τον Παύλο Βρουλάκη, ως πεθαμένο, πνιγμένο σε ναυάγιο, εξαπατώντας ακόμη και τη γυναίκα του, την εισαγγελέα Αιμιλία! Οι δύο παιδικοί φίλοι σκηνοθέτησαν αυτό τον ψευτο-θάνατο για να μπει τέλος στην αιματοχυσία, καθώς μετά τη δολοφονία του Βασίλη Σταματάκη μέσα στη φυλακή, με εντολή του Παύλου, ήταν βέβαιοι πως η «απάντηση» των Σταματάκηδων Θα ήταν εξίσου αιματηρή.

Ο Χανιώτης ηθοποιός Μιχάλης Αεράκης, ως παπα-Μιχάλης στο «Σασμό» δίνει ρεσιτάλ. Άλλωστε, και ο παππούς του ήταν παπάς στα Ανώγεια.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του παραδέχεται ότι έχει καθιερωθεί παντού ως «παπα-Μιχάλης».

«Όλοι ζητούν την ευλογία μου, να τους συγχωρέσω κι εγώ τους λέω: “Εγώ συγχωρώ μόνο κολασμένους ανθρώπους και δεν βλέπω να είστε κολασμένος” . Συμπεριφορές των απλών ανθρώπων, απίστευτες, πρωτόγνωρες. Επειδή έχω συμμετάσχει και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές με πολύ μεγάλη επιτυχία, όπως το “Νησί” του MEGA, αυτό που γίνεται τώρα με το “Σασμό” είναι απερίγραπτο».

Ο αγαπημένος ηθοποιός έδωσε και ένα μεγάλο spoiler. Όπως είπε, ο παπα-Μιχάλης έστησε τον ψεύτικο πνιγμό, πείθοντας τον Παύλο Βρουλάκη να εξαφανιστεί «Αυτό ήταν ένα σχέδιο του Παύλου με τον παπα-Μιχάλη, καθώς τους συνδέει παιδική Φιλία»

Γνωρίζοντας ο παπάς τον οξύθυμο χαρακτήρα του Παύλου, που υποδύεται καταπληκτικά ο Στέλιος Μάινας, σκηνοθετούν επί της ουσίας έναν πνιγμό. ‘Εγινε απόλυτα πιστευτός από όλη την τοπική κοινωνία και κυρίως από τα μέλη της οικογένειάς του. Επί 22 χρόνια πηγαίνουν στο νεκροταφείο, μνημονεύουν το όνομά του και αυτό έγινε για να σταματήσει η βεντέτα. Όλα αυτά τα χρόνια είχαν επαφή οι δυο τους και τον ενημέρωνε για τα πάντα ακόμα για τον θάνατο του Πετρή στου οποίου την κηδεία πήγε κρυφά! Αλλά τώρα με τον Άγγελο αποφάσισε να φανερωθεί.

Σασμός: Δείτε απόσπασμα από το επεισόδιο της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυρίων: Ο Πάρης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας-Σατανικό σχέδιο του Αποστόλη

7 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα για την Aξιοπρεπή Eργασία

Γλυκάνισος: Η Ραζάν παντρεύεται τον Καρίμ