Συνταρακτικές εξελίξεις φέρνει ο Σασμός με τον Παύλο Βρουλάκη να βρίσκεται στο επίκεντρό τους από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε πίσω στο χωριό. Η σειρά του Alpha συνεχίζει να κυριαρχεί στη ζώνη της prime time σημειώνοντας εξαιρετικά νούμερα κάθε βράδυ. Οι ανατροπές που παρακολουθούμε σίγουρα παίζουν μεγάλο ρόλο σε αυτό.

Όπως βλέπουμε στα τελευταία επεισόδια η Καλλιόπη ομολογεί το φόνο του Άγγελου και καταλήγει στη φυλακή. Εκεί αρνείται να αποκαλύψει γιατί τον σκότωσε και οι ανατροπές θα συνεχιστούν όσο η αστυνομία ξετυλίγει το κουβάρι του μυστηρίου.

Την ίδια ώρα η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη ανοίγει τον ασκό του Αιόλου στη βεντέτα Σταματάκηδων – Βρουλάκηδων. Μία έξρηξη στο σπίτι των Σταματάκηδων θα τραυματίσει τον Αστέρη με την Καλλιόπη να καταριέται τον Παύλο τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο όταν μαθαίνει πως επέστρεψε.

Ο ίδιος ο Παύλος είναι διψασμένος για εκδίκηση με τη Μαρίνα να φοβάται τις πράξεις του αλλά και την αντίδρασή του στην είδηση ότι η ίδια έχει πλέον σχέση με τον Αντώνη και ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Όμως και ο ίδιος ο Παύλος καταρρέει όταν μαθαίνει κάποια νέα από όσο καιρό αυτός ήταν μακριά από το νησί. Δεν περίμενε να μάθει κάποια πράγματα και ταράζεται βαθιά. Ανακαλύπτει ότι η πρώην γυναίκα του, Αιμιλία, είναι παντρεμένη με τον παλιό του φίλο Δημήτρη και αυτό τον πληγώνει. Εξομολογείται μάλιστα τον πόνο του τόσο στον παπά Μιχάλη όσο και στη Μαρίνα.

Σασμός: Δείτε το σημερινό trailer της Πέμπτης (29/9)