Δεν Θα προλάβει να χαρεί το σμίξιμό του με τον πραγματικό του πατέρα στη σειρά Σασμός! Ο Νικηφόρος θα δώσει μια μεγάλη ευκαιρία στη σχέση του με τον Μαθιό, όμως την ίδια στιγμή και βλέποντας τον κίνδυνο να πλησιάζει από τον Αντρέα Βρουλάκη, θα θελήσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του για να τιμήσει το αίμα της οικογένειάς του. Έτσι, όταν ακούσει κατά λάθος τη γιαγιά του, Καλλιόπη, να λέει στον παπα-Μιχάλη πως ο Παύλος έβαλε άνθρωπο να σκοτώσει τον παππού του, Βασίλη μέσα στην φυλακή, δεν θα το σκεφτεί περισσότερο. Απλά θα πάει να τον βρει.

Ο Παύλος θα είναι στο καφενείο με τον Αντρέα, τον Τηλέμαχο και τον Λάζαρο αλλά δεν θα μπορεί να φανταστεί τις σκηνές που θα εξελιχθούν μπροστά στα μάτια του. Ο γιος της Βασιλικής θα τον ρωτήσει αν όντως εκείνος έδωσε εντολή για να πεθάνει ο παππούς του και καθώς δεν θα παίρνει απάντηση, θα πυροβολήσει εν ψυχρώ τον άντρα απέναντί του.

Για καλή του τύχη, η σφαίρα θα περάσει ξυστά από το χέρι του Παύλου και τρομαγμένος καθώς θα είναι ο Λάζαρος θα ακινητοποιήσει τον νεαρό κρατώντας τον από πίσω. Τελικά θα τον πυροβολήσει μπροστά στα μάτια των παρευρισκόμενων. 

Ο Παντελής και η Άννα θα φωνάξουν αμέσως το ασθενοφόρο και ο Μαθιός που επίσης θα ενημερωθεί, θα τρέξει να το πει στη Βασιλική. Μαζί θα φτάσουν στο νοσοκομείο για να του πουν το τελευταίο αντίο. Οι φωνές της Βασιλικής θα ακουστούν πέρα ως πέρα σε όλο το χωριό… Η οικογένεια Σταματάκη και πάλι θα βυθιστεί σε πένθος και καμία κουβέντα δεν θα είναι ικανή να απαλύνει τον πόνο των δικών του ανθρώπων. Μόνο αυτή της μητέρας του, όπου και θα ορκιοτεί εκδίκηση απέναντι στον Λάζαρο, τον οποίο θα έχουν φυγαδεύσει Αντρέας και Τηλέμαχος!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ ξεσκεπάζει τον δολοφόνο-Ο Μιχαήλ θα τις «τελειώσει»

MotoGP και όμως είναι δυνατόν, Bezzecchi Marini θα παραταχτούν στο GP Ινδονησίας

Fame Story: Λίγο πριν το… τέλος έρχεται ο Τριαντάφυλλος-Θα είναι η σανίδα σωτηρίας;