Η φωτιά που ξεσπά στο σπίτι του Παύλου στη σειρά Σασμός, ρίχνει βαριά σκιά στους αρραβώνες του Αστέρη και της Αργυρώς, αφού ξαφνικά όλο το χωριό αρχίζει να ψιθυρίζει… Κανείς δεν φαντάζεται ποιος μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο τώρα που ο σασμός ήταν πιο εφικτός από ποτέ και ο Ανδρέας δεν αργεί να πετάξει τα πρώτα υπονοούμενα κατά των Σταματάκηδων.

Ο ίδιος ο Παύλος τού λέει να κλείσει το στόμα του, βέβαιος πως κανείς δεν θα διακινδύνευε να τινάξει την ανακωχή τους στον αέρα, όμως σύντομα οι καταστάσεις τον ξεπερνούν. Ο Ανδρέας φροντίζει να πάρει με το μέρος του τον Τηλέμαχο και τον Λάζαρο, στρέφοντάς τους εναντίον του θείου τους και ξεκαθαρίζοντας πως πλέον αυτός θα είναι απέναντί τους, ένας εχθρός όπως και οι Σταματάκηδες.

Η γιαγιά Ειρήνη βλέπει πια το κακό να έρχεται και νιώθει αδύναμη να το σταματήσει… Μπροστά στον φόβο ότι η οικογένειά της θα κυλιστεί στο αίμα ακόμη μία φορά, νιώθει την καρδιά της να την προδίδει και τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν.

Χάνει τις αισθήσεις της και η Μαρίνα με την Κατερίνα καλούν αμέσως τον γιατρό σύμφωνα με το 7 Μέρες TV. ‘Οταν η γερόντισσα συνέρχεται, αρχίζει να μιλά για πράγματα που τις τρομάζουν. Οι προφητείες της για Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες είναι συγκλονιστικές και βαραίνουν ακόμη – περισσότερο την ατμόσφαιρα στο σπίτι. Ο Παύλος, αποφασισμένος να προλάβει τα χειρότερα, δίνει εντολή στον Ανδρέα να κάνει πίσω και να δεχτεί τον σασμό, όμως εκείνος πλέον έχει σταματήσει να παίζει παιχνίδια και δείχνει τον πραγματικό του εαυτό. Η σύγκρουση μεταξύ των δύο αντρών είναι πολύ άγρια και πλέον ανταλλάσσουν αλήθειες που πονάνε.

Η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει από τον έλεγχο και οι δύο οικογένειες συγκαλούν συμβούλια, που όμως δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Το αντίθετο, ο Παύλος έρχεται σε οριστική ρήξη με τα ξαδέρφια του, ενώ και τα ξαδέρφια του Μαθιού δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να δεχτούν τους αρραβώνες της Αργυρώς και του Αστέρη. Η ανακωχή τινάζεται στον αέρα και η Καλλιόπη με τη γιαγιά κάνουν μια τελευταία προσπάθεια να σώσουν ό,τι μπορεί να σωθεί βλέποντας πως ήδη το χωριό ολόκληρο «βράζει». ‘Ομως, ο Ανδρέας σχεδιάζει από τώρα το επόμενό του χτύπημα με συμμάχους τον Λάζαρο και τον Τηλέμαχο. Και πρώτα απ όλα, με πρόφαση τη φωτιά, παίρνει πίσω τη δήθεν συγκατάθεσή του για την ένωση των δύο οικογενειών.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Νεκρή η Θοδώρα-Τέλος και ο Γιώργος!

Viral: Οπαδοί της Λανς τρόλαραν φίλη της Άρσεναλ δείχνοντας της το σήμα της Τότεναμ (vid)

Πάνος Μιχαλόπουλος: Απίστευτο- Πώς είναι σήμερα ο γνωστός ηθοποιός