Αν νομίζατε ότι η Αιμιλία στη σειρά Σασμός έγινε ξαφνικά… καλόκαρδη και αποφάσισε να αποφυλακίσει τον Τόλη λόγω πρότερου έντιμου βίου, είστε βαθιά… γελασμένοι! Η Αιμιλία έχει σχέδιο και όπως είναι φυσικό ο συμπαθέστατος ισοβίτης θα είναι αυτός που άθελά του θα την βοηθήσει!

Πώς θα γίνει αυτό; Ο Τόλης, κρατώντας σαν άσο στο μανίκι το γράμμα του δολοφονημένου Κώστα στη σειρά Σασμός, πείθει την ανύποπτη καπετάνισσα να τον φιλοξενήσει στο σπίτι της και περνά ζωή χαρισάμενη εκτός φυλακής, φιλοδοξώντας να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του.
Ο συγκρατούμενος του Αστέρη και φύλακας-άγγελός του στη φυλακή, ο ισοβίτης Τόλης Χρηστάκης, αποφυλακίζεται προσωρινά λόγω καλής διαγωγής, με απόφαση της Αιμιλίας. Η σύλληψη του Κώστα γιατο φόνο του Άγγελου Βρουλάκη και η γνωριμία του με τον Τόλη απέφερε καρπούς για τον ισοβίτη.

Ο Κώστας, γνωρίζοντας ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να δολοφονηθεί μέσα στη φυλακή και εφόσον γνώριζε ποιος είναι ο φονιάς του Στεφανή, άφησε στον Τόλη ένα γράμμα στο οποίο αποκαλύπτει ό,τι γνώριζε. Του ζητά σε περίπτωση θανάτου του να το δώσει στο δικηγόρο του. Όταν ο Κώστας δολοφονείται, ο Τόλης διαβάζει το γράμμα και καταλαβαίνει ποιος είναι ο δολοφόνος του Στεφανή.

Η Αιμιλία, υποψιαζόμενη πως ο Τόλης μπορεί να κρύβει μυστικά σχετικά με τη δολοφονία του Κώστα, αποφασίζει να επισπεύσει την αποφυλάκισή του, προκειμένου να συνεργαστεί με την αστυνομία. Να βρίσκεται, δηλαδή, σε ουδέτερο περιβάλλον, καθώς στη φυλακή κινδύνευε από τους ανθρώπους του Ευθύμη Φαρμάκη.

Κοινώς όλα εν σοφία τα εποίησε!

Σασμός: Δείτε απόσπασμα από τη σειρά του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Άγρια Γη: Η Νάντια δολοφόνος-Σκοτώνει τον επίδοξο βιαστή της!

Παναθηναϊκός: Το αντιλήφθηκε ο Γιοβάνοβιτς! Επιτέλους!

Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία στην αγκαλιά του Κουράκου-Ο αστυνόμος μαθαίνει την αλήθεια!