Η Καλλιόπη παίρνει τον φόνο πάνω της στη σειρά Σασμός και ο Μαθιός αποφυλακίζεται. Ο Αστέρης δε θέλει με τίποτα να στηρίζει τη μάνα του που έβαψε τα χέρια της με αίμα. Όλοι προσπαθούν να καταλάβουν γιατί η Καλλιόπη να σκοτώσει τον Άγγελο και πώς έφτασε μέχρι εκεί; Η Καλλιόπη όμως δεν ήταν μόνη της σε αυτό!

Εδώ είναι που εμπλέκεται ο πρώην σύζυγος της Άσπας, ο Κώστας! Η Καλλιόπη αποφάσισε να τον σκοτώσει όταν πήγε στο σπίτι και της είπε ότι ξέρει τα πάντα για τον Μαθιό. Όταν η καπετάνισσα κατευθύνεται στο ιατρείο θέλει να εξακριβώσει από ποιον το έμαθε ο γιατρός. Ο ίδιος όμως της απαντά με ειρωνεία και υπεροψία. Της λέει ότι ο Μαθιός «έφαγε» τον Στεφανή γιατί γούσταρε τη γυναίκα του. Επίσης την αποτελειώνει λέγοντας ότι το ξέρει κι άλλος αυτό το μυστικό αφού ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

Τότε η Καλλιόπη τυφλώνεται από μίσος στη δραματική σειρά του ALPHA. Δεν μπορεί να ανεχτεί την προσβολή για το παιδί της. Πιάνει το κοπίδι που είναι πάνω στο γραφείο του γιατρού και τον καρφώνει με μανία.

Ο Άγγελος χάνει αίμα. Χαροπαλεύει κι εκείνη μένει να τον κοιτάζει. Τότε είναι που κάνει την εμφάνισή του ο Κώστας ο οποίος τυφλωμένος από τη ζήλεια του λόγω της Άσπας, βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε και τον αποτελειώνει. Το τελευταίο περιστατικό που έγινε μεταξύ τους τον έχει θολώσει, έτσι δε θέλει και πολύ για να το αποφασίσει.

Τώρα είναι μόνο η Καλλιόπη στη φυλακή. Αλλά θα την ακολουθήσει και ο Κώστας αφού η Άσπα τον καταδιώκει και τον «δίνει» στον Αντώνη!

 Σασμός: Δείτε το σημερινό τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Τα Νούμερα: Στη φυλακή η Νατάσσα Μποφίλιου-Σκορδά και Μουζουράκης θα σώσουν την πρεμιέρα!

Η γυναίκα για την οποία χώρισε τη Σακίρα ο Ζεράρ Πικέ, είναι ακόμη πιο όμορφη! (pics)

Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή με τον πατέρα της μικρής Αγγελικής-Την διεκδικεί και την παίρνει μαζί του!