Ο θάνατος του Λάζαρου σκάει σαν βόμβα στην αστυνομία στη σειρά Σασμός. Η Βασιλική μαθαίνει ότι είναι έγκυος και ενημερώνει τον Μαθιό, ο οποίος της υπόσχεται πως θα πάρει πάνω του όλη την ευθύνη για τη δολοφονία του Λάζαρου, αν η αστυνομία φθάσει ως την πόρτα τους.

Η Εύα από την άλλη, έχει καταφέρει να χρησιμοποιεί στο έπακρο τον ερωτευμένο Ανδρέα, αν και ο Βαγγέλης την προειδοποιεί για τους κινδύνους που ενέχει αυτή η τακτική της.

Ο θάνατος του Λάζαρου εξαγριώνει τον Ανδρέα και τον Τηλέμαχο. Είναι βέβαιοι πως για το φονικό ευθύνονται η Βασιλική και ο Μαθιός και διψούν για εκδίκηση. Με τη βοήθεια δύο φίλων τους οργανώνουν τον εμπρησμό του σπιτιού τους, αλλά ο Αντώνης, που αγωνιά για την αναζωπύρωση της βεντέτας, έχει βάλει αστυνομικούς να φρουρούν σε 24ωρη βάση το σπίτι.

Ωστόσο, οι συνεργοί του Ανδρέα και του Τηλέμαχου καταφέρνουν να παγιδεύσουν το σπίτι με γκαζάκια. Η έκρηξη μέσα στη νύχτα προκαλεί πανικό. Ο Αντώνης και ο Μύρωνας τρέχουν στον τόπο των εκρήξεων.

Ο Μαθιός και η Βασιλική έχουν βγει ζωντανοί και μεταφέρονται στο νοσοκομείο, καθώς υπάρχει αγωνία για το μωρό που κυοφορεί η Βασιλική σύμφωνα με τον Τηλεθεατή. Βασικοί ύποπτοι για τον Αντώνη είναι ο Ανδρέας και ο Τηλέμαχος, αλλά ο παπα-Μιχάλης του δένει τα χέρια, καθώς επιβεβαιώνει ότι οι δυο τους ήταν μαζί του τη μοιραία στιγμή της έκρηξης. Τον εμπρησμό ολοκλήρωσαν δυο φίλοι τους…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος η εργένικη ζωή για τον Τόλη!

F1 Άμπου Ντάμπι : Η Mercedes ανακοινώνει αντικαταστάτη του Χάμιλτον για το Grand Prix Abu Dhabi

Η Μάγισσα: Η Κυπριανή έβαλε τέλος στη μάνα της Θεοφανώς