Η Καλλιόπη κάνοντας ένα ξεκαθάρισμα με τον Αντρέα στη σειρά Σασμός, θα του αποκαλύψει μια αλήθεια που θα τον ταράξει. Θα του πει ότι βιολογικός πατέράς του είναι ο Ρούσσος Σταματάκης και αυτό θα τον κάνει να φύγει από το χωριό που τον πληγώνει. Άπαντες θα μιλούν για την εξαφάνισή του, κυρίως όμως ο Τηλέμαχος και η Εύα θα είναι εκείνοι που θα προσπαθήσουν να μάθουν τι πραγματικά έχει συμβεί.

Όταν ο Τηλέμαχος καταλάβει πως ο αδελφός του έφυγε χωρίς να πάρει μαζί προσωπικά του αντικείμενα, θα καταλήξει στο συμπέρασμα απλά πως ο Αντρέας δέχτηκε επίθεση από εχθρό, το οποίο και θα μοιραστεί με τον Γιάννο και τον Μανούσο Μουντάκη. Τότε ο Τηλέμαχος θα ορκιστεί εκδίκηση! Οι τρεις άντρες θα καταλήξουν πως ακόμα καλύτερο από μια επίθεση στον ίδιο τον Μαθιό, είναι μια επίθεση στη γυναίκα της ζωής του, τη Βασιλική. Οι άντρες θα καταστρώνουν τα σχέδιά τους τη στιγμή που η Μάγδα, η γυναίκα του Λάζαρου, θα τηλεφωνήσει στη Μαρίνα και θα την ενημερώσει για το χτύπημα!
Ο Μαθιός μαθαίνει τις προθέσεις του Τηλέμαχου και μηνύει σε όλους ότι δεν φοβάται και δεν έχει κανένα λόγο να κρυφτεί! Θα τονίσει σε όλους πως όποιος τολμά μπορεί να τον πλησιάσει αφήνοντας τον αδελφό του, την Αργυρώ και τη Βασιλική άναυδους.

Μια πρόσκαιρη λύση στο πρόβλημα αυτό θα βρει ο Παύλος που δεν θέλει να κινδυνεύσει η ζωή του Μαθιού. Θα καλέσει τον Τηλέμαχο να μιλήσουν και θα τον κατευθύνει σε μια άλλη πλευρά. Ο αδερφός του Αντρέα θα πει πως μόνος εχθρός είναι ο Σταματάκης και ο Παύλος θα του ξεκαθαρίσει πως κι εκείνος και η αστυνομία, ξέρει τη σπείρα που του έκανε κακό. Τότε 0 Τηλέμαχος θα θορυβηθεί και θα τον ρωτήσει αν θα περιμένει την αστυνομία να κάνει κίνηση. Τότε ο Παύλος του λέει πως όποιος πείραξε τον ξάδερφό του θα το πληρώσει αλλά από εκείνον που έχει και τον πρώτο λόγο!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία βάζει τέλος στα σχέδια του Γρηγόρη-Εκείνος δε δέχεται το όχι της!

Moto2 Carlos Tatay: Η Ισπανική Ομοσπονδία RFME καταγγέλλει την εταιρείας της Βαλένθια για το ατύχημα του Carlos Tatay

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη κοντά στο τέλος-Αυτός θα της σώσει τη ζωή!