Μια επωφελής συμφωνία μεταξύ της Ιουλίας και της Φιλιώς στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας, δίνει λύση στο θέμα της κουμπαριάς για τον γάμο με τον Γιωργίκη Προβιό. Η Στάσα, πάλι, θέλοντας να κρατήσει τις παραδόσεις, αποφασίζει να μεταβούν στο πατρικό τους σπίτι στον Τύρναβο, απ’ όπου θα φύγει νύφη η Ιουλία.

Η εξέλιξη αυτή ανησυχεί τον Στασινόπουλο και τον αναγκάζει να λάβει τα μέτρα του, ώστε να μην υπάρχει κάποια απροσδόκητη εξέλιξη στη διεξαγωγή του γάμου. Οι δύο οικογένειες αρχίζουν τις προετοιμασίες για τον γάμο τηρώντας όλα τα έθιμα. Η Ιουλία έρμαιο των περιστάσεων, ακολουθεί τη μοίρα της, γεγονός που την πιέζει πολύ συναισθηματικά. Η πρόβα του νυφικού της προκαλεί ασφυξία, γεγονός που θα την οδηγήσει στην έξοδο, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αναπνεύσει ελεύθερη. Εκεί την περιμένει μια έκπληξη, που θα τη φέρει αντιμέτωπη με την πιο σοβαρή και καθοριστική απόφαση της ζωής της.
Η Ιουλία βλέπει τον Γρηγόρη που σπεύδει να της μιλήσει. Της ζητά να μην παντρευτεί τον Προβιό και της ζητά να φύγουν μαζί! Να τους αφήσουν όλους πίσω και να κάνουν μία νέα αρχή. Εκείνη όμως του λέει ότι έχουν γίνει τόσα πολλά και είναι άλλα τόσα αυτά πού τους χωρίζουν. Έχει δώσει τον λόγο της και κάτι διαφορετικό θα προκαλούσε κι άλλη πίκρα στο σπίτι της.

Καθώς η κοπέλα ετοιμάζεται για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, τον γάμο με κάποιον που δεν αγαπά, ο Γρηγόρης είναι απαρηγόρητος. Το αδιέξοδο έχει καταρρακώσει τους δύο νέους ενώ όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχουν με χαρά στις παραδοσιακές προετοιμασίες…

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς επιστρέφει και οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές!

Rally Dakar 2024: Συγκλονιστικός ο Al Attiyah τερματίζει με τρεις ρόδες και κατεστραμμένο πλαίσιο

Γιώργος Λιάγκας για Κατερίνα Δαλάκα: Υπονοούμενα για τη σχέση της με τον Ατζούν-Η κοπέλα τα φέρνει και τα παίρνει