Ο Σασμός, η δραματική σειρά του ALPHA πρόκειται να επιστρέφει την Κυριακή 14 Ιανουαρίου και όπως φαίνεται, τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα σοκάρουν μιας και ο Μαθιός θα πέσει θύμα ένοπλης επίθεσης αλλά η Ντίνα θα τον σώσει μιας και η αστυνομικός  θα μπει μπροστά του και θα φάει τη σφαίρα στην πλάτη.

Ο Αντώνης θα διατάξει την προσωρινή φυλάκιση Ανδρέα και Τηλέμαχου, μιας και ξέρει πως αυτοί κρύβονται πίσω από την δολοφονική επίθεση, ωστόσο δύο μέρες μετά τα δύο αδέλφια θα βγουν, μιας και δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία εναντίων τους.

Στο μεταξύ, ο Γιώργος ξέρει πάρα πολύ καλά τι κάνει ως μυστικός αστυνομικός. Έχει την Εύα από κοντά, όχι γιατί νιώθει κάτι ερωτικό γι’ αυτήν, αλλά για να μάθει τι κρύβει επιτέλους αυτή η μυστηριώδης γυναίκα.

Άλλωστε, όσο κι αν δεν το παραδέχεται, ο Γιώργος νιώθει ακόμη πολλά για την Θοδώρα και δεν μπορεί να την ξεπεράσει. Η Θοδώρα όμως, όλα αυτά δεν τα γνωρίζει και τους βλέπει μαζί και ζηλεύει.

Βέβαια, τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται. Εκείνη απογοητεύεται και πικραίνεται. Αλλά ο Γιώργος είναι απλά σε αποστολή και παρακολουθεί την Εύα.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

ΣΚΑΪ: Τέλος οι Πανθέοι στο καθημερινό πρόγραμμα-Όλες οι αλλαγές

Επικός Εμπαπέ κάνει χριστουγεννιάτικη φάρσα σε μικρούς φίλους της Παρί Σεν Ζερμέν (vid)

Σασμός: Ανατροπή με τη Βασιλική-Επιπλοκές στην εγκυμοσύνη-Θα χάσει το μωρό;