Τώρα που η Αργυρώ έχει ξανά στην αγκαλιά της τον Πετράκη στη σειρά Σασμός, μπορεί να σκεφτεί την επόμενη μέρα της ζωής της, μακριά από τον Σταύρο και κοντά στον Αστέρη. Ξέρει ότι για να έχουν ένα οποιοδήποτε μέλλον μαζί θα πρέπει να του αποκαλύψει την αλήθεια για το γιο τους και αυτή τη φορά βρίσκεται μια ανάσα από το να το κάνει, όμως για πρώτη φορά η Μαρίνα σηκώνει… απαγορευτικό.

Ξεκαθαρίζει στην κόρη της πως όσα κι αν χρωστά στον Αστέρη, που της έσωσε τη ζωή, δεν μπορεί να ξεχάσει το γεγονός ότι ευθύνεται για το θάνατο του Πέτρου και γι αυτό δεν μπορεί να τον δεχθεί στο σπίτι της. Ακόμα πιο σκληρή είναι η αντίδραση της Καλλιόπης, η οποία προειδοποιεί τον Αστέρη να μείνει μακριά από τους Βρουλάκηδες.

Η Αργυρώ, πάντως, δε σκοπεύει να κάνει πίσω τόσο εύκολα. Μάλιστα, τα αισθήματά της απέναντι στον Αστέρη γίνονται αφορμή για να δημιουργηθεί ένταση στη σχέση της με την Άσπα, η οποία μισεί αληθινά τους Σταματάκηδες. ‘Οταν η Μαρίνα τής ανακοινώνει ότι σκοπεύει να ακολουθήσει τον Αντώνη στην Αθήνα, ταράζεται ακόμη περισσότερο. Λίγο αργότερα, μαζί με τον Αντώνη, θα πουν σε όλους ότι σκοπεύουν να παντρευτούν κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί παρά να σκορπίσει χαρά στην οικογένεια.

Αντίθετα, στο σπίτι των Σταματάκηδων επικρατεί μεγάλη ταραχή. Ο φόνος του Πάνου γίνεται ανοιχτή πληγή για τον Λευτέρη, ταυτόχρονα όμως δίνει στον Ευθύμη την ευκαιρία που ήθελε. Με τη βοήθεια του Βαγγέλη «φυτεύουν» το μαχαίρι με το οποίο έγινε το έγκλημα στο αυτοκίνητο του Μαθιού και στη συνέχεια κάνουν ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία. Βλέποντας τους αστυνομικούς να φτάνουν έξω από το σπίτι τους, η Νάντια αντιλαμβάνεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει. Προλαβαίνει να ειδοποιήσει τον Μαθιό να μείνει μακριά και μια νέα περιπέτεια αρχίζει, καθώς εκείνος τα παρατάει όλα και τρέχει να κρυφτεί για να μην τον συλλάβουν. Ο Αστέρης σπεύδει να τον βοηθήσει, ενώ η Καλλιόπη και η Βασιλική αγωνιούν για την τύχη του και αναρωτιούνται ποιος τους έχει βάλει ξανά στο μάτι…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA