Τελικά η Θοδώρα της σειράς Σασμός, άκουσε τις προειδοποιήσεις του αδελφού της Μανόλη και αποφάσισε να μάθει ποια είναι η γυναίκα που περιτριγυρίζει τον αγαπημένο της. Συγκεκριμένα, δεν σταματά να κάνει αισθητή την παρουσία της στο μαγαζί του Λευτέρη, ενώ η Ελενα κάνει τα πάντα για να του τραβήξει την προσοχή.

Ο Λευτέρης παραμένει στη μέση, κρατά τα χαρτιά του κλειστά και μετρά πολύ προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις του όσο η αγαπημένη του κάνει την έρευνά της για το παρελθόν της γυναίκας που είναι πίσω από κάθε βήμα του.

Το γεγονός πως η Έλενα θα ζητήσει την προστασία του Λευτέρη για να ξεφύγει από τον Οδυσσέα, θα κινήσει ακόμα περισσότερο τις υποψίες της Θοδώρας για το παρελθόν τους. Τίποτα όμως δεν θα μείνει κρυφό από την ατίθαση βαφτιστήρα του Παύλου.

Στο μεταξύ, μην μπορώντας άλλο την αδιαφορία του Νικηφόρου, η Τζένη αποφασίζει να φύγει από την Κρήτη και να κάνει μια νεα αρχη με τους γονείς της στον Καναδά. Οταν το ανακοινώνει στον Νικηφόρο κλονίζεται, όμως περισσότερο επηρεάζεται ο Μανόλης από τα λόγια της, που βλέπει τη φυγή της ως μια λύση στα προβλήματά του με τον Ευθύμη Φαρμάκη. Αποφασίζει λοιπόν να την ακολουθήσει προκαλώντας πρόβλημα στον Παντελή και την Αννα, που βλέπουν ότι πλησιάζει η ώρα που θα αποχαιρετίσουν το παιδί τους. Εμβρόντητος ομως θα μείνει και ο Νικηφορος που θα θεωρήσει προδοσία την κίνηση του κολλητού του να φύγει με την κοπέλα του από το μέρος που γεννήθηκαν και να αφήσει τα επιχειρηματικά τους σχέδια με τα θερμοκήπια στη μέση.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Στη φυλακή ο Αλέκος-Αναπάντεχη τροπή

Το απίθανο που συμβαίνει με τον Φορτούνη φέτος

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή με Γιώργη και Νίτσα-Η Βρεττώ απαγορεύει να παντρευτούν!