Η μέρα της δίκης της Άννας στη σειρά Παγιδευμένοι πλησιάζει και πρέπει με τον Δημήτρη να βρουν αρκετά στοιχεία για να εξασφαλίσουν την αθώωσή της. Ομως τα πράγματα παίρνουν αναπάντεχη τροπή. 

Ο Δημήτρης μετά από μια νέα κατάθεση βρίσκει και τρίτη σφαίρα στον τόπο του εγκλήματος και ο Σταύρος τη στέλνει για βαλλιστική εξέταση. Η μεγάλη μέρα της δίκης της Άννας έχει φτάσει…

Ο Αλέκος ετοιμάζεται να δώσει μάχη για να τον καταδικάσει, αλλά και ο Δημήτρης είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να την αθωώσει. Η Άννα λέει στην απολογία της προς τον δικαστή ότι συνειδητοποίησε πως ο Άγγελος θα το έσκαγε και τον ακολούθησε. Όταν την ανακάλυψε, τη σημάδεψε με όπλο το οποίο κατάφερε να του πάρει και το έστρεψε πάνω του προκειμένου να αμυνθεί!

Ο Αλέκος συνεχίζει να κατηγορεί την Άννα ως δολοφόνο του γιου του. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης και η Αννα είναι μαζί με τον Σταύρο και συζητούν για την υπόθεση για το ποιος έδωσε την εντολή στον Ηλία για τη δολοφονία του Αγγελου.

Ο Ανδρέας καταφθάνει με συγκλονιστικά νέα. Λέει ότι βρήκαν στο πράγματα του Ηλία μια κάρτα του Αλέκου που γράφει πάνω τον αριθμό του τηλεφώνου του. Κατάφεραν να διασταυρώσουν ότι είναι ο δικός του γραφικός χαραχτήρας. Επιπλέον, μια μέρα πριν τη δηλητηρίαση του Αγγελου στη φυλακή, τραβήχτηκε από τον λογαριασμό της Υβόννης ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό. Την ώρα που ο Αλέκος σκοπεύει να τιμωρήσει την Υβόννη για τον εραστή της, ο Ανδρέας εμφανίζεται, τον συλλαμβάνει και τον οδηγεί στη φυλακή.

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή στο Όνειρο- Εμφανίζεται ο Ντόκος και τελειώνει την Ζέτα!

Τι γίνεται τελικά με τις θέσεις ξένων στον Ολυμπιακό;

Survivor All Star: Τέλος από τον ΣΚΑΪ-Αυτό το αντικαθιστά