Τα έφερε από εδώ, τα έφερε από εκεί, στο τέλος ο Γιώργης της σειράς Αυτή η νύχτα μένει, κατάφερε να κάνει τη Νίτσα να του πει το μεγάλο «ναι» στην πρόταση γάμου που της κάνει.
Μετα τα σαράντα κύματα που πέρασε η σχέση τους, η Νίτσα αποφασίζει τελικά να δεχτεί την πρόταση γάμου του Γιώργη, γνωρίζοντας πως είναι ένας χρυσός άνθρωπος που την αγαπάει αληθινά και βαθιά. Αν και δεν έχει ξεπεράσει τους φόβους της για το παρελθόν της, ωστόσο κάνει ένα μεγάλο βήμα στο να μπορέσει επιτέλους να το αποδεχτεί και να προχωρήσει.

Παράλληλα, αποκαλύπτει στον Γιώργη τα πάντα! Για τον βιασμό από τον πατριό της, τη φωτιά που του έβαλε για να γλιτώσει από εκείνον, αλλά και για το μωρό που γέννησε. Ο Γιώργης την αγκαλιάζει και τη στηρίζει, ενώ πετάει στα σύννεφα που επιτέλους θα παντρευτούν.

Ετσι, παίρνει τη Νίτσα από το χέρι και πάει στο σπίτι της μητέρας του για να της ανακοινώσει πως παντρεύεται και εκείνη ρίχνει δολοφονικό βλέμμα και στους δύο. Η αμηχανία είναι διάχυτη και η Νίτσα προσπαθεί να σπάσει τον πάγο. Δίνει το χέρι στη Βρεττώ αλλά εκείνη γυρίζει την πλάτη της. Του επισημαίνει πως το αποφάσισαν πολύ γρήγορα και μήπως να το ξανασκεφτούν και η Νίτσα καταλαβαίνει πως θα περάσει δύσκολα μαζί της.

Οταν έρχεται η ώρα να φύγουν, η Νίτσα πάει στο αμάξι και ο Γιώργης λέει στη μητέρα του ότι είχε απαράδεχτη συμπεριφορά. Εκείνη τότε του λέει ότι η μπουζουξού τον βρήκε για κορόιδο!

Ο Γιώργης αρνείται να την ακούσει περισσότερο και φεύγει. Το ζευγάρι συγκατοικεί, αλλά το σοκ θα έρθει όταν η Νίτσα με τον Τάσο πέσουν πρόσωπο με πρόσωπο και τότε καταλάβουν ποιος είναι ποιος. Ομως, κάνουν μια συμφωνία να μην αποκαλύψουν ποτέ τι συνέβη μεταξύ τους εκείνο το βράδυ στο «Ονειρο». Η χαρά που νιώθει ο Γιώργης για την εξέλιξη της σχέσης του με τη Νίτσα και την οικογένεια που τον αγκαλιάζει (οι ανιψιές του κυρίως) τον εμποδίζει να αντιληφθεί ότι το έδαφος είναι πυρωμένο.

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή στο Όνειρο- Εμφανίζεται ο Ντόκος και τελειώνει την Ζέτα!

Τι γίνεται τελικά με τις θέσεις ξένων στον Ολυμπιακό;

Survivor All Star: Τέλος από τον ΣΚΑΪ-Αυτό το αντικαθιστά