Θέλοντας να αποδείξει ότι παραμένει αφοσιωμένη στον άντρα της, η Μάρμω στη σειρά Οι Πανθέοι, αποφασίζει να καλέσει όλους τους Πανθέους να γιορτάσουν τα γενέθλιά του. Την ίδια στιγμή, εκείνος παραλαμβάνει το πλαστό δαχτυλίδι που του άφησε η Χρυσοστόμη και του δημιουργούνται πολλά ερωτήματα, τα οποία εκείνη δεν είχε προβλέψει. Στο μεταξύ, ο Χρυσίνας συνεχίζει να αρνείται την απαίτηση των Πανθέων να θαφτεί η σορός του Δημήτρη στο Γραμματικό, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στο σπίτι τον Ισίδωρου.

Έπειτα από διαμεσολάβηση του Μαρμάρη σύμφωνα με το 7 ΜΕΡΕΣ TV, η Πέλλα καταφέρνει να επισκεφτεί τη Ματούλα στη φυλακή, αν και συνειδητοποιεί πως είναι πια αργά για να τη σώσει από την εξορία. Ενώ Μάρμω και Σεβαστή κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες για να υποδεχτούν την οικογένεια για τα γενέθλια του Ανδρέα, η Καλή σκοπεύει να του κάνει ένα απρόσμενο δώρο, το οποίο θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στην αποκάλυψη του ποιος πραγματικά είναι. Ο Λουκάς στο μεταξύ υποψιάζεται ότι η Νίνα τον απατά, ενώ ο Στάθης, πιστεύοντας πως η Ματούλα τού γύρισε την πλάτη, αποφασίζει να απλώσει τα δίχτυα του στην Αλέκα.

Η Πέλλα αρχίζει να δουλεύει στο σπίτι του Φάνη φροντίζοντας την κόρη του, Ουρανία, όσο η Μερόπη προσπαθεί να χωρίσει τη δική της κόρη από τον Στέφανο.

Η ώρα για τη γιορτή του Ανδρέα έχει φτάσει και το παρών δίνει όλη η οικογένεια. Η Μάρμω πάντως δεν μπορεί να διαχειριστεί την παρουσία του Κίτσου την ώρα που ο σύζυγός της είναι απόμακρος!

Το μυαλό του είναι στο γραφείο και τα γράμματα της Καλής με το μεγάλο μυστικό.  Όμως η Χρυσοστόμη που είναι αποφασισμένη να κρύψει την αλήθεια από τον αδερφό της, τα παίρνει και τα καίει.

Ο Ανδρέας τη βλέπει και γίνεται έξαλλος κυρίως όταν εκείνη αρνείται να δώσει εξηγήσεις για την πράξη της!

 

Οι Πανθέοι: Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Ναταλία Γερμανού: Τέλος από την εκπομπή της πασίγνωστος δημοσιογράφος για να πάει σε παιχνίδι;

F1: Η Veronika Rajek ξεσήκωσε τα paddock στο Λας Βέγκας

Έρωτας Φυγάς: Βάζει τέλος στα σενάρια για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»