Σασμός: Τέλος αυτά τα ζευγάρια-Ποιοι καταλήγουν φυλακή.

Σασμός: Τέλος αυτά τα ζευγάρια-Ποιοι καταλήγουν φυλακή

Επόμενα Επεισόδια

Η Νάντια ανακοινώνει στη Βασιλική και στον Μαθιό στη σειρά Σασμός τα αποτελέσματα του τεστ DNA. Η Βασιλική στενοχωριέται
Συντάκτης:

Η Νάντια ανακοινώνει στη Βασιλική και στον Μαθιό στη σειρά Σασμός τα αποτελέσματα του τεστ DNA. Η Βασιλική στενοχωριέται που δεν είναι αδελφή του Νικηφόρου, γιατί την έχει αγαπήσει, ενώ ο Μαθιός κατηγορεί την κοπέλα ότι ο Ευθύμης την έστειλε στο σπίτι τους για να τον ελέγξει! Στη συνέχεια πηγαίνει και βρίσκει τη φίλη της μαμάς της Νάντιας.

Η Ξένια τού λέει πως η φίλη της πραγματικά αγάπησε τον Στεφανή και μάλλον ήθελε να ελπίζει πως η Νάντια ήταν παιδί του…
Ο Παύλος επισκέπτεται τον Ευθύμη για ένα τελικό ξεκαθάρισμα, μετά το οποίο τίποτα δεν θα είναι ίδιο πια μεταξύ τους. Οι δυο τους είναι πλέον ανοιχτά εχθροί! Η μέρα του χειρουργείου του Αντώνη πλησιάζει, γεμίζοντας τη Μαρίνα με αγωνία.

Παράλληλα, η Αργυρώ τής λέει αυτά που της πρότειναν ο Αστέρης και ο Παύλος, κάνοντάς την έξαλλη. Η Μαρίνα δεν συμφωνεί με τη φυγή της κόρης της, αφού την είχε στερηθεί στο παρελθόν και δεν θέλει να το ξαναζήσει. Την ίδια ώρα, η Ντίνα ζητά από τον Βαγγέλη να χωρίσουν, αφού δεν πιστεύει όσα της λέει για τον Ευθύμη, ενώ και η Νάντια με τον Μανώλη αποφασίζουν να μείνουν φίλοι.

Η Αιμιλία παίρνει τη δυσκολότερη απόφαση της ζωής της, αφήνοντας τον Παύλο διαλυμένο. Του λέει να χωρίσουν, αφού πιστεύει όσα της είπε ο Ευθύμης, ότι δηλαδή ο Παύλος έδωσε την εντολή δολοφονίας και για τον Βασίλη Σταματάκη και για τον Κώστα, και η ίδια δεν θέλει να συνδέεται με έναν τέτοιο άνθρωπο!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτό θα είναι το τέλος του Αλέξη-Αποπειράται να αυτοκτονήσει!

Τραγωδία στα Τέμπη: Η ιστορία πίσω από τη viral φωτογραφία – «Ήμουν πάνω από τα προσωπικά της αντικείμενα»

Σασμός: Τέλος το μυστικό του Μαθιού-Ο Ευθύμης ξέρει ότι σκότωσε τον Στεφανή-Έτσι τον εκβιάζει!

 

Σχόλια