Ο Βαγγέλης πηγαίνει τη Σάντρα στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός, σε μία χαρτοπαικτική λέσχη. Οι δυο τους βρίσκουν ένα κοινό σημείο επαφής το οποίο όμως δε θα τους βγει σε καλό.

Την ίδια ώρα ο Αντώνης προσπαθεί να μεταπείσει τον Χρήστο που δείχνει αποφασισμένος να φύγει από το νησί, ώστε να προστατεύσει τη Στέλλα που τόσο αγαπά.

Ο Τάσος βλέπει την κόρη του να μαραζώνει και προσπαθεί να καταλάβει τι τρέχει, εκείνη ωστόσο αποκρούει όλες του τις προσπάθειες.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Βασιλική βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στο σκοτάδι, κάνοντας μαύρες σκέψεις για τον Αντρέα. Ο Μαθιός προσπαθεί να τη συγκρατήσει, ενώ μαζί με τον Αστέρη ανακοινώνουν στην Καλλιόπη κάτι που δεν περιμένει. Λένε στην καπετάνισσα ότι δεν θέλουν να επισκευάσουν το σπίτι του Ρούσσου, γιατί αυτός φταίει για όλα, αυτός και ο γιος του ο Αντρέας, που τους κατέστρεψαν τις ζωές και τις οικογένειες.

Στο μεταξύ, ο επικείμενος γάμος του Γιώργου και της Θοδώρας δεν καταφέρνει να τους κάνει να εξομολογηθούν τον έρωτα που νιώθουν ο ένας για τον άλλον όπως αναφέρει το Τηλέραμα. Παράλληλα, η Καλλιόπη σπεύδει να ζητήσει βοήθεια από τον μόνο άνθρωπο που μπορεί να της συμπαρασταθεί, για να προλάβει το κακό που βλέπει να έρχεται… Ομολογεί λοιπόν στον Αντώνη ότι αυτή ήταν με τον Αντρέα το τελευταίο βράδυ πριν εξαφανιστεί και ότι τον απείλησε με όπλο!

Ο Δημήτρης φοβάται πως ο Βαγγέλης έχει παρασύρει πάλι την κόρη του στον τζόγο, ενώ εκείνος προσπαθεί να την αποτρέψει, αλλά η Σάντρα δείχνει αποφασισμένη να ξαναπάει στη λέσχη. Στο μεταξύ, η Στέλλα ζητάει εξηγήσεις από τον Χρήστο για την απομάκρυνσή του, αλλά δεν πείθεται από τις απαντήσεις του.

Παράλληλα, η Αργυρώ προσπαθεί να προσεγγίσει τη Σάντρα, αλλά εκείνη την αποφεύγει. Την ίδια στιγμή, Θοδώρα και Γιώργος κλείνουν την ημερομηνία για τον γάμο τους και, παρόλο που λιώνουν ο ένας για τον άλλον, δεν βγάζουν άχνα! Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Βασιλική και ο Μαθιός ζουν με την απειλή να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον θάνατο του Λάζαρου…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ψυχοκόρες: Χαμός με τον Τάσο- Κλέβει τη Δεσποινιώ- Τι θα κάνει η Νέλλα;

Μεσούτ Οζίλ: Τρομάζει με τη νέα γυμναστηριακή του εμφάνιση! (pic)

Famagusta: Συγκλονίζει ο δεύτερος κύκλος- Όσα όσα θα δούμε