Η Βασιλική είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί τον δολοφόνο του γιου της στη σειρά Σασμός. Η ίδια λέει στην Καλλιόπη ότι ο Λάζαρος θα πάει από το χέρι το δικό της και μαζί οργανώνουν το χτύπημα στον Λάζαρο. Η «καπετάνισσα», θα τη βοηθήσει και μάλιστα κρυφά από τον Μαθιό που δεν θα θέλει να χυθεί άλλο αίμα στο όνομα της βεντέτας που μαστίζει τόσα χρόνια το χωριό τους.

Ομως μια αδιαθεσία της Βασιλικής, θα θέσει τα σχέδια τους σε κίνδυνο. Πιο συγκεκριμένα, όλα θα ξεκινήσουν, όταν η Καλλιόπη πάει στο ξενοδοχείο όπου και εργάζεται η νύφη της, για να της μιλήσει για το σχέδιο που έχει στο μυαλό της. Ο Νικολής και ο Δημητρός, θα έχουν μόλις ανακαλύψει την κρυψώνα του Λάζαρου και το μόνο που θα μένει είναι οι δυο γυναίκες να οργανώσουν έτσι τα πράγματα, ώστε οι υποψίες για τον θάνατό του, να μην πέσουν πάνω σε κανέναν Σταματάκη και ειδικότερα στον Μαθιό.

Ενώ λοιπόν εκείνη ξεκινάει να της μιλάει, η Βασιλική χάνει το χρώμα της, θολώνει, και το σχέδιο της Καλλιόπης φτάνει στα αυτιά της συγκεχυμένο. Μόνο σκόρπιες λέξεις θα είναι σε θέση να συγκρατήσει. Πριν προλάβει η πεθερά της να αντιδράσει, η γυναίκα τελικά θα λιποθυμήσει μπροστά στα μάτια της και θα σωριαστεί στο πάτωμα. Οι φωνές της Καλλιόπης θα ακουστούν σε όλο το κτίριο τη στιγμή που θα είναι πάνω της και θα προσπαθεί να την συνεφέρει.

Ο γιατρός που θα δώσει τις πρώτες βοήθειες και εκείνος θα της πει οτι η πίεση της είναι πολύ χαμηλή. θα τη βάλουν να καθίσει αναπαυτικά, θα της δώσουν νερό, όμως ο γιατρός θα τη συμβουλέψει να κάνει αιματολογικές εξετάσεις όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Η Βασιλική, όμως, θα έχει διαφορετική άποψη την οποία και θα εκφράσει στον άνδρα της λίγο αργότερα.

Δύο μέρες μετά θα τις κάνει αλλά κανείς δεν θα είναι σε θέση να πιστέψει το αποτέλεσμα των αιματολογικών της εξετάσεων αφού μαθαίνει ότι είναι έγκυος!

Η Βασιλική δεν θα μπορεί να διαχειριστεί το χαρμόσυνο νέο αλλά και να το πιστέψει!

Μαθιός και Καλλιόπη θα ξετρελαθούν από την χαρά τους και θα θεωρήσουν πως αυτό το μωρό θα φέρει την αλλαγή στην οικογένεια τους που δεν έχει σταματήσει να αποκτά νέες πληγές.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Άγριος καβγάς-Ο Κανέλλος λέει στη Δαμιανή ότι ο Τζανής σκότωσε το μωρό!

F1: Lewis Hamilton o 8ος τίτλος δεν είναι το όριο

Αντώνης Καφετζόπουλος: Έτσι «ξεφτίλισε» την ΕΡΤ-Όσα είπε για το τέλος της σειράς που πρωταγωνιστεί