Ο Αντώνης Καφετζόπουλος φάνηκε να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με το κανάλι της ΕΡΤ, όπως τουλάχιστον φάνηκε από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Breakfast@star στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Το κανάλι αποφάσισε η σειρά 3ος Όροφος, να ολοκληρωθεί νωρίτερα από ότι είχε συμφωνηθεί.

Ο γνωστός ηθοποιός  πρωταγωνιστεί με την υπέροχη ηθοποιό Λυδία Φωτοπούλου όμως κάποιες αλλαγές που έγιναν δεν έμοιαζαν να τους… ενθουσιάσουν και ο κ. Καφετζόπουλος δεν κρύφτηκε καθόλου πίσω από το δάχτυλό του!

«Με την Λυδία Φωτοπούλου ήταν κάτι που το θέλαμε κι οι δύο και το κάναμε με όσο καλύτερο τρόπο και μεράκι είχαμε. Έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα από πέρυσι. Η ΕΡΤ έκανε μία πατάτα. Ενώ παρήγγειλε κάτι, που ήταν ένα δεκαπεντάλεπτο την ημέρα, μετά δεν είχαν τι να βάλουν ανάμεσα στις σειρές τους κι αποφάσισαν να βάλουν δύο επεισόδια. Οπότε θα τελειώσουν πιο νωρίς. Ας τα πακετάρουν κι ας τα βάλουν εκεί που νομίζουν» είπε.

«Πήραν στα χέρια τους κάτι, το οποίο δεν εκτίμησαν και αυτό είναι δικαίωμα κάποιου να μην τιμά κάτι. Ως εκ τούτου το σπαταλήσανε και το σκορπίσανε. Δεν έχω ιδέα, δεν ξέρω τι γίνεται στην ΕΡΤ. Υπήρξε μία απαξίωση σε αυτό το πράγμα. Όταν σε απαξιώνουν, δεν έχεις διάθεση να συζητήσεις ξανά με ανθρώπους που σε απαξιώνουν. Λες ας τραβήξουν αυτοί τον δρόμο τους κι εγώ τον δρόμο μου» πρόσθεσε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

«Δεν είχαμε συμφωνήσει τίποτα. Δική τους ιδέα ήταν να είναι 15λεπτα καθημερινά. Δεν άλλαξα γνώμη εγώ, αλλά αυτοί για αυτό που ζητήσανε. Πήραν αυτό κι αποφάσισαν ότι τελικά θέλουμε δύο 15λπετα την ημέρα. Τι να συζητήσουμε;» σημείωσε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Αντώνης Καφετζόπουλος: Όσα είπε για την ΕΡΤ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Μία σφαίρα για τον Ισίδωρο- Θυσιάζεται η Αμαλία για να τον σώσει!

GP Αμερικής: Γιατί η COTA πηγαίνει προς το καλύτερο, όχι προς το μεγαλύτερο

Σασμός: Έτοιμος για το επόμενο χτύπημα ο Αντρέας-Ο Παύλος έρχεται σε ρήξη με την οικογένεια