Ο Νικηφόρος θα πέσει νεκρός εξω από το μαγαζί του Παντελή στη σειρά Σασμός. Το γεγονός που όπλισε το χέρι του είναι ότι άκουσε την Καλλιόπη να εξομολογείται στον παπα-Μιχάλη πως ο Παύλος Βρουλάκης έδωσε εντολή θανάτου για τον παππού του, Βασίλη Σταματάκη. Ο νεαρός αγριεμένος από καιρό και θέλοντας να τιμήσει το αίμα της οικογένειας του, θα θελήσει νο τα βάλει με τον Παύλο και μάλιστα να τον πυροβολήσει μπροστά στους θαμώνες του καφενείου. Ευτυχώς για τον Παύλο, η σφαίρα θα τον βρει ξυστά, όμως ο Λάζαρος, ο ξάδελφος της Μαρίνας, για να τον ακινητοποιήσει θα τον πυροβολήσει και η σφαίρα του θα είναι η μοιραία. Από εκείνη τη στιγμή η Βασιλική δεν θα πάψει να κατηγορεί την πεθερά της για τον χαμό του 20χρονου αγοριού της. Ο Μαθιός προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη αλλά μάταια!

Η Βασιλική μέσα της έχει πεθάνει! Λέει συνεχώς ότι η Καλλιόπη φταίει που δηλητηρίαζε την ψυχή του Νικηφόρου και πήρε στο λαιμό της το αθώο παιδί ενώ του λέει ότι της αξίζει να πάθει το ίδιο. Παράλληλα ζητάει από τον Μαθιό να σκοτώσει τον Λάζαρο και να γίνει πάλι φονιάς!

Στην κηδεία η Βασιλική θα είναι μακριά από την Καλλιόπη ενώ στο τέλος θα της πει να είναι μακριά από το σπίτι της ενώ την απειλεί ότι θα πει στον Αστέρη την αλήθεια που δεν είναι άλλη από τη δολοφονία του Στεφανή από το χέρι του Μαθιού!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος την ερχόμενη εβδομάδα πριν καν αρχίσει-Τι έχει συμβεί;

Το διάσημο ζευγάρι, η «Ομάδα Τσιτσιδόσα» απάντησε στις φήμες

Έρωτας Φυγάς: Η Ουρανία βάζει τέλος στη Μαργέτα με απίστευτο τρόπο