Ο Αντρέι με τον Τζανή θα βρεθούν αντιμέτωποι με απρόβλεπτες συνέπειες στη Μάγισσα χωρίς να κρύβουν την αντιπάθεια που έχει ο ένας με τον άλλον. Ο νεαρός ρωτά τον Ρώσο γιατί είπε στον θείο του για εκείνον και τη Μεταξία! Εκείνος του απαντά πως θεωρεί  ότι ο θείος του έπρεπε να το ξέρει για νο προλάβει να κατευνάσει την καταιγίδα πριν ξεσπάσει.

Στο μεταξύ, ο Αντρέι υποπτεύεται ως δολοφόνο του βρέφους ένα πρόσωπο της οικογένειας Λάσκαρη που θα σοκάρει τον Κανέλλο. Και συγκεκριμένα τον Τζανή.

Του λέει ότι είναι τρελά ερωτευμένος με τη Μεταξία και η ζήλια που βγάζει για τον Μάρκο μπορεί να τον οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις! Θεωρεί ότι είναι ο νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία του βρέφους και ο μόνος που είχε κάθε λόγο να μην θέλει τον διάδοχο!  Είτε λόγω τον Μάρκου είτε λόγω τον έρωτά του για τη Μεταξία.

Ο Κανέλλος μένει σκεπτικός και συζητάει με τη Δαμιανή τις υποψίες του Αντρέι και αυτό τους φέρνει σε σύγκρουση! Του λέει ότι είναι ντροπή αυτό που πιστεύει για τον ανιψιό του και πώς γίνεται να πιστεύει τα λόγια ενός ξένου που γνωρίζει ελάχιστα!

Η Δαμιανή ωστόσο του ζητά τόσο εκείνος όσο και ο Αντρέι, να μείνουν μακριά από τον Τζανή!

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Μία σφαίρα για τον Ισίδωρο- Θυσιάζεται η Αμαλία για να τον σώσει!

GP Αμερικής: Γιατί η COTA πηγαίνει προς το καλύτερο, όχι προς το μεγαλύτερο

Σασμός: Έτοιμος για το επόμενο χτύπημα ο Αντρέας-Ο Παύλος έρχεται σε ρήξη με την οικογένεια