Ο Αντώνης ζητά από την Καλλιόπη να παρουσιαστεί στο τμήμα στη σειρά Σασμός, για να της πάρουν αποτυπώματα. Η ένταση ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ κλιμακώνεται. Οι Μουντάκηδες ετοιμάζουν, σε συνεργασία με τον Αντρέα και τον Τηλέμαχο, τα αντίποινα για το θάνατο του Λάζαρου. Η Θοδώρα προβληματίζεται για τη νέα σχέση του Γιώργου, μοιράζεται όμως τις υποψίες της με τον λάθος άνθρωπο. Η νύχτα πέφτει στην Άνω Ποριά. Μία δυνατή έκρηξη θα συνταράξει το χωριό, και η ζωή των κατοίκων του δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια.

Η έκρηξη στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής αναστατώνει τον Αντώνη που εντείνει τις έρευνες. Η Εύα από την άλλη αποφασίζει να μάθει οριστικά αν ο Μαθιός ευθύνεται για τον Ευθύμη. Ο Τάσος που τη βλέπει με τον Βαγγέλη, το μεταφέρει στον Παύλο. Καθώς αθωώνεται η Καλλιόπη για τον Λάζαρο, η Βασιλική είναι έτοιμη να μιλήσει. Όμως ο πραγματικός σεισμός έρχεται από την Αργυρώ που ζητά από τον Αστέρη, αυτό που κανείς δε θέλει να ξαναγίνει!

Η πρόθεση του Αντώνη να λάβει αποτυπώματα από τη Βασιλική για τη δολοφονία του Λάζαρου πανικοβάλλει το Μαθιό, που βλέπει τον κλοιό γύρω τους να στενεύει. Το χάσμα ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Αστέρη διευρύνεται, και η πρότασή της να μείνουν χώρια δυναμιτίζει την κατάσταση ανάμεσά τους ακόμη περισσότερο. Ο Αντρέας σχεδιάζει το τελικό χτύπημα ενάντια στο Μαθιό. Ο Αντώνης και η Μαρίνα προσπαθούν να πείσουν την Αργυρώ να τα βρει με τον Αστέρη, οι προσπάθειές τους, όμως, πέφτουν στο κενό. Ο Μαθιός, πάνω στην απελπισία του, θα προβεί σε μία κίνηση, που θα αιφνιδιάσει τους πάντες.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Ενδοκαναλική κόντρα-Η άβολη στιγμή στο πρωινό Σου Σου-Τι είπε η Ελένη Τσολάκη

Οταν τα βραβεία MotoGP μπήκαν σε δεύτερη μοίρα όταν εμφανίστηκε η Aneta Mlcakova

Ράδιο Αρβύλα: Ανατροπή με τα επεισόδια-Τι ζητά ο Αντώνης Κανάκης