Όπως έγινε γνωστό η σειρά του OPEN, Έρωτας Φυγάς δυστυχώς ρίχνει αυλαία τον ερχόμενο Φεβρουάριο συμπληρώνοντας τα 110 επεισόδια.

Στη σημερινή της εκπομπή (4/12) Πρωινό Σου Σου, Ελένη Τσολάκη, σχολίασε το γεγονός, κάτι που βέβαια δε συνηθίζεται αφού αφορά στο ίδιο κανάλι από το οποίο προβάλλεται.

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια η αλήθεια είναι ότι θα ολοκληρωθεί η σειρά στα επεισόδια που συμφωνήθηκαν ενώ και η νέα διοίκηση, όπως χαρακτηριστικά είπε η Ελένη Τσολάκη, την ήθελε στο πρόγραμμά της και στο δυναμικό της.

Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι εφικτό πέραν των 110 υπογεγραμμένων και αποφασισμένων επεισοδίων για οικονομικούς λόγους.

Πρόκειται για μία πολύ ακριβή παραγωγή και τα παραπάνω επεισόδια δεν μπορούν να βγουν. Έτσι αποφάσισαν να πληρωθούν κανονικά όλοι οι συντελεστές μέχρι το 110 επεισόδιο και όχι να μείνουν απλήρωτοι όπως έχουν γίνει σε παρόμοιες καταστάσεις.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή από τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, και προκειμένου να καλύψουν το γεγονός ότι μία παραγωγή κόβεται μεσούσης της σεζόν, ένα κρατικό κανάλι που χορηγείται από λογαριασμούς της ΔΕΗ, μπορεί να συνεχίσει να προβάλλει μία σειρά και ας μην είναι ικανοποιητικά τα νούμερα.

Ωστόσο ένα ιδιωτικό κανάλι δεν είναι, όπως είπε ο κ. Γιαννόπουλος, φιλανθρωπικό ίδρυμα, ενώ η Ελένη Τσολάκη είπε ότι δεν υπήρξε καμία διαμάχη ούτε υπήρξε προσωπικό πρόβλημα.

Αυτή τη γνώμη όμως δε συμμερίζονται και οι πρωταγωνιστές της εν λόγω σειράς που όλοι, ο ένας μετά τον άλλο, δηλώνουν εμβρόντητοι για το γεγονός ότι μένουν χωρίς δουλειά στη μέση της σεζόν και ενώ η σειρά πήγαινε καλά.

Έρωτας Φυγάς: Δείτε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του OPEN