Ο Αντώνης Κανάκης, ο δημιουργός της σατιρικής εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, φαίνεται να έχει λάβει πολύ σοβαρές αποφάσεις σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τού Αλέξη Μίχα στο Πάμε Δανάη του MEGA , ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής είχε πει από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν ότι το Βινύλιο θα καθυστερήσει να προβληθεί στις οθόνες μας μέσω του ΑΝΤ1 και γι αυτό πήρε μία ακόμα μέρα το Ποιος Θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, δε θα έχουμε καθόλου Βινύλιο τη φετινή σεζόν αφού παραπέμπεται στις καλένδες για αργότερα. Πρόκειται για απόφαση του ίδιου του παρουσιαστή και όχι του ΑΝΤ1.

Επιπλέον ο ίδιος φέρεται να επιθυμεί τη μείωση των εβδομαδιαίων επεισοδίων κατά τουλάχιστον ένα δηλαδή από τέσσερα που έχουμε αυτή τη στιγμή σε τουλάχιστον τρία και μάλιστα για λόγους περιεχομένου.

Η συμφωνία του Κανάκη με τον ΑΝΤ1 είναι μέσω της ιδιόκτητης εταιρείας παραγωγής που έχει, της Tony productions. Αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του πληρώνονται με το επεισόδιο, δηλαδή ανάλογα με τα πόσα θα παράξει, ανάλογα θα πληρωθεί μιας και δεν έχει κλειστό συμβόλαιο.

 

Αντώνης Κανάκης: Δείτε το ρεπορτάζ