Ο Αντρέας Βρουλάκης θα βρεθεί στο κρατητήριο με τον αδελφό του Τηλέμαχο στη σειρά Σασμός γιατί, σίγουρος πως πίσω από τον θάνατο του Λάζαρου βρίσκεται ο Μαθιός, θα οργανώσει στον τελευταίο το μεγάλο χτύπημα. Για την ακρίβεια θα τον πυροβολήσουν έξω από το αστυνομικό τμήμα της Άνω Ποριάς, όμως ο Σταματάκης δεν θα πάθει τίποτα αφού η Ντίνα θα μπει μπροστά του και θα «φάει» τη σφαίρα στην πλάτη.

Ο Αντώνης θα διατάξει την προσωρινή τους φυλάκιση, μη έχοντας όμως επαρκή στοιχεία για τη μεταγωγή τους στις φυλακές, τελικά δυο μέρες μετά τα δυο αδέλφια θα δουν ξανά το φως της ημέρας, υπό την απειλή του Αντώνη πως όλα τα μάτια του χωριού θα είναι στραμμένα πάνω τους.

Το πρώτο πρόσωπο όμως που θα συναντήσει ο Αντρέας λίγο πριν μπει στο σπίτι του θα τον κάνει να αναρωτηθεί αν είναι καλύτερα που βγήκε έξω. Ρωτάει λοιπόν τον άντρα που υποδύθηκε έναντι αμοιβής, λίγο καιρό πριν, τον ψεύτικο συγκρατούμενο του Βασίλη Σταματάκη και μπόλιασε με ψέματα την Καλλιόπη σχετικά με την οικογένεια Βρουλάκη, τι ακριβώς θέλει εκεί.

Όπως είναι φυσικό θα ζητήσει κι άλλα χρήματα αν και ο Αντρέας θα αρνηθεί να του δώσει. Ωστόσο ο Θανάσης θα του πει ότι ήταν λίγα για όσα έκανε και ο Αντρέας θα σκοτεινιάσει. Όπως φαίνεται αυτός ο παραβατικός άνθρωπος θα συνεχίσει να ζητά για καιρό χρήματα από τον μανιασμένο Κρητικό…

 Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Τα όσα συμβούν θα διαλύσουν την Ιουλία-Άλλος άνθρωπος ο Προβιός!

H χωριάτισσα που γουστάρει να σκαρφαλώνει σε μεγάλα Monster truck VIDEO

Η Παραλία: Ανατροπή με τον Χάρι-Αυτά που μαθαίνει για τη μητέρα του τον σοκάρουν!