Η Ιουλία μπαίνει νύφη στο αρχοντικό του Προβιού στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας και οι πρώτες ημέρες κυλούν ήρεμα.

Ο Χρήστος είναι χαρούμενος που έχει μια παρέα κι εκείνη με τον τρόπο της προσπαθεί να τον προσεγγίσει και σιγά-σιγά χτίζουν μια ωραία επικοινωνία. Η Στεφανία καλοδέχεται κι εκείνη με τη σειρά της το νεαρό κορίτσι.

Η μόνη που δεν σταματάει να δείχνει το πόσο ανεπιθύμητη είναι στο σπίτι η Ιουλία, είναι η Χάδω. Από την πρώτη στιγμή είναι σκληρή μαζί της και τα λόγια της είναι κοφτερά σαν λεπίδι.

Ο Γιωργίκης προσπαθεί να ισορροπήσει τα πράγματα προκειμένου να υπάρχει ηρεμία στο σπίτι. Ο καιρός περνάει και η Ιουλία πρέπει να ανακοινώσει στον Προβιό ότι είναι έγκυος. «Να το κάνεις τώρα. Πριν αρχίσει να φαίνεται η κοιλιά σου και υποψιαστούν τίποτα. Ειδικά αυτή η αδελφή του η Χάδω», τη συμβουλεύει η Στάσα.

Πράγματι, το κορίτσι το βράδυ που έρχεται ο Γιωργίκης από τη δουλειά, του ανακοινώνει τα νέα: «Νομίζω ότι είμαι έγκυος», του λέει. Εκείνος σαστίζει γιατί όλο αυτό τον καιρό που η Ιουλία μένει στο σπίτι του δεν την έχει αγγίζει. Εκτός από το πρώτο βράδυ. Έτσι νομίζει τουλάχιστον γιατί εκείνη, πάνω στο μεθύσι του, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να τον κάνει να πιστέψει πως έκαναν έρωτα.

Ο Γιωργίκης, αφού συνέρχεται από το αρχικό σοκ, ανακοινώνει τα νέα για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας στην οικογένεια. Ολοι δείχνουν χαρούμενοι αλλά όχι και η Χάδω που την κοιτάζει με μισό μάτι. Δεν έχει άλλωστε ξεχάσει τη λιποθυμία της κοπέλας στον γάμο και δεν αργεί να κάνει τον συνειρμό. Της μπαίνει η ιδέα ότι η Ιουλία ήταν έγκυος πριν παντρευτεί και δεν της φεύγει εύκολα.

Όταν μένει μόνη με τον αδελφό της, τον ρωτάει: «Είσαι σίγουρος ότι είναι δικό σου το παιδί ή θα σου φορτώσει κι αυτή κανένα μούλικο όπως έκανε και η Ευγενία;». Εκείνος αρχίζει να της φωνάζει: «Τι είναι αυτά που λες; Την Ιουλία πρώτος εγώ την άγγιξα».

«Καλά, μας τα είπαν κι άλλες αυτά», είναι η απάντηση της Χάδως. Πλέον η αμφιβολία φωλιάζει για τα καλά στον Προβιό. Από εκείνη τη στιγμή αρχίζει να αποφεύγει την Ιουλία και την απομονώνει σε ένα δωμάτιο με τη δικαιολογία ότι θέλει να την αφήσει στην ησυχία της μέχρι να γεννήσει. Όμως στη συνέχεια αρχίζει να γίνεται επιθετικός, να έχει ξεσπάσματα και να μιλάει άσχημα.

Η Ιουλία αρχίζει να τρομάζει με αυτή την αλλαγή και φοβάται ότι τελικά έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της να μπει νύφη σε αυτό το σπίτι. Ο καιρός περνάει κι εκείνη ζει απομονωμένη στο κτήμα, και η μεγάλη ζωή που της είχε υποσχεθεί ο άντρας της είναι ένα ψέμα.

Η Ιουλία αρχίζει σιγά-σιγά να μαραζώνει. Η μόνη της παρηγοριά είναι το μωρό τού Γρηγόρη που έχει στα σπλάχνα της. Οταν όμως θα γεννήσει, τότε θα αρχίσει για εκείνη ο πραγματικός εφιάλτης.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Πότε επιστρέφει σε Mega και Netflix!

Ποτά-μπόμπες: Πώς θα τα αποφύγετε και οι παγίδες που κρύβονται στη διασκέδαση της νύχτας!

Έλενα Παπαβασιλείου: Με αυτή την εκπομπή επιστρέφει στο Action 24!