Η αποφυλάκιση του Χάρι έχει γεμίσει χαρά την Υπατία στη σειρά Η Παραλία της ΕΡΤ1, η οποία του εξομολογείται ότι είναι έγκυος. Ωστόσο η αντίδρασή του στο ευχάριστο αυτό γεγονός δεν είναι αυτή που περίμενε η Υπατία με αποτέλεσμα η σχέση τους να δοκιμάζεται για ακόμα μια φορά.

Έπειτα από την πρόσφατη συζήτηση του Λοΐζου και του Καραχάλιου, ο Λοΐζος σπεύδει να ξεκόψει κάθε επαφή με τον Τόμι καθώς αντιλαμβάνεται ότι η αποκάλυψη της σχέσης τους θα τον έβαζε σε θανάσιμο κίνδυνο.

Παράλληλα αναφορικά με την πρόσφατη συμπεριφορά του και το κολιέ που βρήκε κρυμμένο στα πράγματά του καθώς υποψιάζεται ότι ο άντρας της την απατά με την Τες.

Η Υπατία και ο Χάρι, πριν επιστρέψουν στα Μάταλα, επισκέπτονται το πατρικό σπίτι του Χάρι στην Αθήνα. Καθώς τακτοποιούν το σπίτι ο Χάρι μοιράζεται με την Υπατία τις παιδικές του αναμνήσεις και οι δύο τους έρχονται ακόμα πιο κοντά.

Η ανακάλυψη κάποιων επίσημων εγγράφων που αγνοούσε ο Χάρι, μέχρι τον θάνατο της μητέρας του, θα κάνει το ζευγάρι να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν μυστικά που παραμένουν ακόμα κρυμμένα σχετικά με το παρελθόν του Χάρι.

 

Η Παραλία: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Πότε επιστρέφει σε Mega και Netflix!

Ποτά-μπόμπες: Πώς θα τα αποφύγετε και οι παγίδες που κρύβονται στη διασκέδαση της νύχτας!

Έλενα Παπαβασιλείου: Με αυτή την εκπομπή επιστρέφει στο Action 24!