Ο Τόλης βασανίζεται στη σειρά Σασμός. Από τη στιγμή που διάβασε το γράμμα του Κώστα, το οποίο αναφέρει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή Σταματάκη, δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Δεν ξέρει τι είναι σωστό και τι είναι λάθος. Είδαμε άλλωστε την απελπισμένη του προσπάθεια να μιλήσει στον Αστέρη, αλλά όταν συνειδητοποίησε ότι εκείνη η μέρα ήταν η μέρα του γάμου, έκανε ένα βήμα πίσω και ανέβαλε αυτό που τόσο πολύ ήθελε να βγάλει από μέσα του. Όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Η Αιμιλία γνωρίζοντας πως ο Τόλης μπορεί να κρύβει μυστικά σχετικά με τη δολοφονία του Κώστα, αποφασίζει να επισπεύσει την αποφυλάκισή του προκειμένου όταν συνεργαστεί με την αστυνομία, να βρίσκεται σε ουδέτερο περιβάλλον για να μην κινδυνεύσει. Ετσι λοιπόν, ο Τόλης δεν θα αργήσει να βρεθεί εκτός φυλακής. Μόνο ο ίδιος όμως θα γνωρίζει το βάρος που κουβαλάει στην τσέπη του. Το γράμμα που του άφησε ο Κώστας.

Ο φίλος του Αστέρη δεν θα παραλείψει να βρεθεί στην Ανω Ποριά για να δει τον κολλητό του φίλο, μετά από καιρό. Εννοείται πως ο Αστέρης θα τον καλοδεχτεί, παρά τα προβλήματα που θα αντιμετωπίζει στην προσωπική του ζωή, καθώς οι δυο τους είχαν αναπτύξει ισχυρό δέσιμο όσο βρίσκονταν στη φυλακή. Μια φιλία που δοκιμάστηκε αλλά άντεξε στον χρόνο, παρόλο που οι συνθήκες μεταξύ τους ήταν πάντα αντίξοες. Ο ίδιος του λέει ότι δεν ήθελε απλά να τον δει αλλά και να του πει κάτι που τον απασχολεί.

Σίγουρα όμως δεν θα πηγαίνει ο νους του στο μεγάλο του μυστικό, ενώ και ο Τόλης από τη μεριά του δεν θα μπορεί να αποκαλύψει όσα τον απασχολούν. Ούτε φυσικά η Στέλλα θα είναι σε θέση να του αποσπάσει κάποιες πληροφορίες όταν τον καλέσει στο γραφείο της για να μιλήσουν για τη δολοφονία του Κώστα.

Και σε αυτή την περίπτωση, ο Τόλης δεν θα ξέρει αν πρέπει να μιλήσει ή ακόμα περισσότερο αν πρέπει να εμπιστευτεί τα λόγια του Κώστα που παραμένουν τυπωμένα πάνω σε ένα κομμάτι χαρτιού στη σειρά Σασμός.

Η Στέλλα τον πιέζει να της πει μήπως γνωρίζει κάτι αλλά και πάλι ο άντρας απέναντί της δεν ανοίγει το στόμα του. Την αποκάλυψη θα κάνει πολύ καιρό αργότερα στον Αστέρη, ο οποίος και θα κλονιστεί βαθιά. Πιο συγκεκριμένα, λέγεται πως η αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή θα οπλίσει το χέρι του μικρού γιου της Καλλιόπης εναντίον του μεγαλύτερου, που τόσο καιρό δεν είχε φανερώσει τίποτα σε εκείνον. Και αυτή θα είναι η αρχη του τέλους…

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Ο ΣΚΑΪ χωρίς εορταστικό πρόγραμμα

Μιλγουόκι Μπακς: «Φωτιά και λάβρα» ο Αντετοκούνμπο – Διέλυσε τους Κινγκς με 35αρα (vids)

Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η γυναίκα που χωρίζει τον Φίλιππο από την Βασιλική!