Το κανάλι του Φαλήρου σχεδίαζε για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς να παρουσιάσει ένα εορταστικό πρόγραμμα με πολλούς καλεσμένους προκειμένου όλοι μαζί να υποδεχτούν με τους τηλεθεατές το νέο έτος.

Μάλιστα για την παρουσίαση είχε ακουστεί τόσο το όνομα του Γιώργου Λιανού όσο και της Φαίης Σκορδά. Φαίνεται όμωs ότι οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν δεύτερες σκέψεις καθώς ο ανταγωνισμός εκείνη βραδιά αναμένεται να είναι μεγάλο.

Στον ALPHA θα προβληθεί ο μεγάλοs τελικό του «J2US», στην ΕΡΤ η σπέσιαλ εορταστική εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος και στο Μεγάλο Κανάλι το «Σπίτι με το MEGA» με τη Ρούλα Κορομηλά. Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, ο ΣΚΑΪ φαίνεται να κλίνει στην απόφαση να προβάλλει ένα παλαιότερο εορταστικό πρόγραμμα σε επανάληψη.

Τα νούμερα που σημειώνει το κανάλι φέτος πάντως είναι απογοητευτικά καθώς τόσο οι σειρές που δοκιμάστηκαν στην prime time (Γλυκάνισος) όσο και οι εκπομπές (Love Island) απέτυχαν. Το παράδοξο είναι ότι μόνο το The Voice είναι αυτό που σημειώνει διψήφια νούμερα στην τηλεθέαση ωστόσο τα ποσοστά της τάξεως του 12% δε θυμίζουν σε τίποτα τον «χαμό» που έκανε κάποτε το σόου.

Σύμφωνα με τη RealNews οι συζητήσεις έχουν ήδη αρχίσει για το αν θα πρέπει να επανέλθει το Voice και του χρόνου με το κανάλι να κλίνει προ την επιλογή ο φετινός κύκλος να είναι ο τελευταίος. Ήδη τα θέματα με την παρουσίαση και το ποιος θα αναλάβει παρουσιαστής λόγω των υποχρεώσεων του Γιώργου Λιανού ήταν πολλά. Μετά από 7 συνεχόμενα χρόνια παρουσίας στο ΣΚΑΪ όλα φαίνεται πως θα τελειώσουν στον φετινό τελικό.

The Voice: Ποιο πρόγραμμα θα το αντικαταστήσει;

Τι εναλλακτικές όμως εξετάζονται στην περίπτωση που προχωρήσει το σενάριο διακοπής του μουσικού σόου;

Μία λύση που μοιάζει πολύ πιθανή είναι η επιστροφή του Fame Story το οποίο θα καλύψει τόσο τις ανάγκες στην prime time όσο και θα τροφοδοτήσει το καθημερινό πρόγραμμα με επεισόδια.