Η μετακόμιση του Φίλιππου και της Βασιλικής στη σειρά Η Γη της Ελιάς ολοκληρώνεται, με τη βοήθεια του Στάθη, του Λυκούργου, της Άννας και της Ευτυχίας και το ζευγάρι δείχνει να απολαμβάνει το νέο τους σπίτι.

Στο μεταξύ στη Μάνη φτάνει η Σάντρα (Αννα Χριστίνα Μαστοράκου). Μια όμορφη κοπέλα, παλιά γνωστή του Φίλιππου από το Πανεπιστήμιο στην ΑΘήνα όταν σπούδαζε. Ο Φίλιππος δείχνει πολύ χαρούμενος που την ξαναβλέπει και γενικά είναι αρκετά εγκάρδιος μαζί της. Από την άλλη η Βασιλική αρχίζει να μην αισθάνεται καλά με την παρουσία της. Ηδη είχε περάσει αυτό με την Ειρήνη και πριν καλά-καλά ησυχάσουν, εμφανίζεται η παλιά συμφοιτήτρια του άντρα της.

Μάλιστα, όταν ο Φίλιππος βγαίνει μόνος του για φαγητό με τη Σάντρα, η Βασιλική δείχνει απίστευτα ενοχλημένη. Πόσο όμως θα μείνει αυτή κοπέλα μαζί τους; Θα βρει χώρο για να μπει ανάμεσά τους;

Επιπλέον αποκαλύφθηκε ότι προσεχώς θα υπάρξει ειδύλλιο μεταξύ του Κίμωνα και της Δήμητρας, της αστυνόμου που είχε υποδυθεί την Ράινα! Ωστόσο αυτό αναμένεται να προκαλέσει σεισμό στη Μάνη! Το ζευγάρι αρχικά θα φροντίσει να κρύψει τη σχέση του και γι αυτό μάλιστα θα πραγματοποιήσουν μία ρομαντική απόδραση εκτός της πόλης.

Ο Δημόσθενης όμως, ο δαιμόνιος άντρας της Μάνης που όποια βρωμοδουλειά σηκώσεις θα βρίσκεται από κάτω, αγνοεί τον έρωτα του γιου του με την εκπρόσωπο της εξουσίας και φροντίζει να προξενέψει στον Κίμωνα την Μυρτάλη!

Οι δύο τους θα βγουν για φαγητό, μετά την παρότρυνση του Δημοσθένη. Αυτό όμως δεν θα τους βγει σε καλό αφού θα τους παρακολουθεί ο Αλέξης που τους την έχει στημένη και θα γίνει ακόμα μία σκηνή ζηλοτυπίας!

Τόσο ο Κίμωνας όσο και η Δήμητρα θα προκαλέσουν τριγμούς αφού ο ένας είναι ο γιος του άκρως παράνομου Δημοσθένη και η άλλη είναι δεξί χέρι του Κουράκου.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 

 


Όλες οι ειδήσεις

Αντώνης Σρόιτερ: Μετά τους αρνητές ρεύματος θα κάνει εκπομπή και γι’ αυτούς που δεν έχουν να το πληρώσουν;

Ολυμπιακός: Τρελάθηκε ο Μαρσέλο στο οικογενειακό διπλό – Δείτε τι έγινε (βίντεο)

Ο Παράδεισος των Κυριών: Στη φυλακή η Μιράντα-Ο Μάρκος θα είναι ο σωτήρας της!