Δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή στη σειρά Σασμός που ο Αστέρης θα μάθει από τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε ότι ο Πετρής είναι και δικό του παιδί. Τότε είναι που θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.

Η Αργυρώ κοιτά τον μικρό Πετρή και συχνά στα μάτια του αναγνωρίζει τον πραγματικό του πατέρα, τον Αστέρη, και τον τρόπο που φέρθηκε εκείνος στην οικογένειά του. Μαζί με τη Μαρίνα κουβαλούν αυτό το βαρύ μυστικό και ευχή τους είναι να μη φτάσει ποτέ στα αυτιά των Σταματάκηδων πως ο Πετρής έχει και δικό τους αίμα. Όμως, το ζευγάρι λόγω δυσμενών συνθηκών δεν Θα αργήσει να είναι ξανά κοντά και μάλιστα να ξετυλίξει κομμάτια από τις ζωές που ζήσανε όσο ήταν χώρια.

Πιο συγκεκριμένα, Αργυρώ και Αστέρης στη σειρά του ALPHA, θα θελήσουν πολύ αργότερα να δώσουν μία ευκαιρία στη σχέση τους και μάλιστα σε πρώτη φάση θα αρχίσουν να βρίσκονται στα κρυφά. Μοιραία, η Αργυρώ παίρνει την απόφαση να φανερώνει την πραγματική ταυτότητα του γιου της στον άνθρωπο που αγάπησε περισσότερο και από την ίδια της τη ζωή.

Ο Αστέρης χάνει το μυαλό του με την αποκάλυψη! Το να κάνει παιδί με την Αργυρώ ήταν ο μεγαλύτερος πόθος του Αστέρη, όμως έπειτα από την είδηση ότι επί δύο χρόνια η Αργυρώ έκρυβε επιμελώς την παρουσία του γιου του, είναι κάτι που δεν μπορεί εύκολα να διαχειριστεί. Και μπορεί αρχικά να της είχε δείξει ότι χαίρεται, όμως όσο του έρχονται στο μυαλό τα ψέματα που του είπε κατά καιρούς και τις ιστορίες που εφηύρε για να μη φτάσει ποτέ η αλήθεια σε εκείνον, ένας ακόμα «πόλεμος» νιώθει πως είναι έτοιμος να αναζωπυρωθεί.

Ο Αστέρης ρωτάει την Αργυρώ γιατί του στέρησε το παιδί του ενώ της χτυπάει το γεγονός ότι αν είχε πει την αλήθεια τότε για τον Πετρή ίσως ζούσε ακόμα!

Οι λέξεις του σαν γροθιά το στομάχι, την κάνουν να σηκωθεί να φύγει. Το μόνο που δεν θα θέλει είναι να τον βλέπει μπροστά της. Λίγη ώρα μετά και ενώ η ένταση έχει φύγει, τα συναισθήματά της ακροβατούν. Η Καλλιόπη, που έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι ο γιος της κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του με την Αργυρώ, προσπαθεί να φανεί διακριτική, όταν όμως τον βλέπει να μπαίνει στο σπίτι έξαλλος, του ζητά απαντήσεις. Εκείνος θα προσπαθήσει να μιλήσει με υπεκφυγές και να της πει για μια ακόμη προδοσία που βιώνει, όμως η Καλλιόπη, συνθέτοντας τα κομμάτια του παζλ θα συνειδητοποιήσει γρήγορα πω έχει εγγόνι που τον λένε Πέτρο.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Μανώλης στο επίκεντρο των ερευνών για τον φόνο του Άγγελου

Εποχικό επίδομα: Πότε αρχίζουν οι πληρωμές – Ποιοι το δικαιούνται – Που κάνεις αίτηση

Η γη της ελιάς: Χαμός με ακατάλληλη αφίσα Εύας -Ο Κουράκος πιάνει στα πράσα Στάθη με Ιουλία