Η Καλλιόπη δυσκολεύεται να αποδεχτεί την Αργυρώ ως μελλοντική νύφη της στη σειρά Σασμός, παρά τις προσπάθειες των γύρω της. Ο Λευτέρης προειδοποιεί τον Ευθύμη για έναν επερχόμενο κίνδυνο κι εκείνος αντιδρά με απειλές. Δεν πιστεύει ότι υπάρχουν λόγοι για να ανησυχεί. Η βραδιά του λόγου της Θοδώρας με τον Λευτέρη φτάνει, αλλά μια απρόσμενη είδηση θα πέσει σαν βόμβα στο τραπέζι. Και αυτή είναι η σχέση του Μανόλη με την Τζένη, που φέρνει ταραχή στην οικογένεια Αγγελάκη. Και κυρίως ο Παντελής είναι αυτός που αντιδρά καθώς ξέρει πως η Τζένη υπήρξε κοπέλα του Νικηφόρου για πολλά χρόνια, γεγονός που καθιστά προδότη τον γιο του στα μάτια του. Ο Λευτέρης, που θα πάρει το μέρος του νέου ζευγαριού, θα αλλάξει το κλίμα στο σπίτι της οικογένειας.

Η Έλενα θα εμφανιστεί στο μεταξύ μπροστά στον Ευθύμη και θα τον εκβιάσει! Θα του πει ότι είναι εκεί για να μάθει πού είναι ο Οδυσσέας ενώ θα του επισημάνει το γεγονός ότι της έχει αφήσει στοιχεία ως παρακαταθήκη για τις δουλειές του που τον καίνε!

Επιπλέον του λέει ότι αν δεν της πει τι έχει συμβεί, τα στοιχεία αυτά θα καταλήξουν στο χέρια της αστυνομίας. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να θέλει να τα βρουν αλλιώς εννοώντας να της δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο Φαρμάκης αρχικά αντιδρά και της λέει πως ο φίλος της έφυγε για το εξωτερικό, ενώ για τα χρήματα που του ζητάει δεν κάνει κανένα λόγο. Την ίδια στιγμή ο Μαθιός πηγαίνει στο σπίτι της Βασιλικής για να της μιλήσει και οι δυο τους θα καταλήξουν στο κρεβάτι, ζώντας μια νύχτα πάθους και έρωτα. Ο Μαθιός αποκοιμιέται ήσυχος στην αγκαλιά της θεωρώντας πως η σχέση τους θα βελτιωθεί και εκείνη θα σταματήσει να τον διώχνει από τη ζωή της, όμως κάνει λάθος αφού την επόμενη μέρα που ξυπνάει, η Βασιλική έχει εξαφανιστεί από το σπίτι και το χωριό.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Η Βρεττώ φέρνει το τέλος-Τρόμος για τον Γιώργη-Σκοτεινό το μέλλον της Ζέτας

Λίβερπουλ: Έγινε η αρχή με Μακ Άλιστερ – Ποιους παίρνει μετά

Ο Παράδεισος των Κυριών: Διπλό «χαστούκι» για την Αμαλία