Η σφοδρή σύγκρουση της Βρεττώς με τον Στρατή στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, την κάνει νο αντιληφθεί ότι τα περιθώριά της στενεύουν και έτσι αναγκάζεται να ανοίξει το στόμα της. Ανοίγεται όμως και ο Ρευματάς όλο και περισσότερο στην έκπληκτη Νίκη, ενώ ο Γιώργης ζει έναν πραγματικό εφιάλτη, που θα τον προσγειώσει στη γη με οδυνηρό τρόπο.

Η Νίτσα μπαίνει σε μια «διαδρομή» χωρίς επιστροφή, ενώ ο Χρήστος, μανιασμένος, στην προσπάθειά του να καταδιώξει τη Ζέτα, παραφέρεται ακόμα μια φορά, για να βρεθεί τελικά μπροστά σε μια ερώτηση που θα του κοστίσει. Η Βάσω εξαπολύει σκληρή επίθεση στον Στρατή, ενώ η Ζέτα αρχίζει να αναζητά άλλους δρόμους, μακριά από την αγάπη της.
Ο Στρατής υποφέρει σιωπηλός και προσηλωμένος στις σκέψεις του, ο Γιώργης δείχνει αποφασισμένος να πάρει στα χέρια του τις εξελίξεις, αλλά ένα απρόσμενο νέο για τον Χρήστο σταματά κάθε του κίνηση. Η Νίτσα, έχοντας ξεκλειδώσει την πόρτα που οδηγεί στο παρελθόν της, κάνει μια ριψοκίνδυνη κίνηση, ενώ η μοιραία αποκάλυψη της Βρεττώς φωτίζει στον Χρήστο το μονοπάτι του… θανάτου.

Αλέξανδρος και ο Ντίνος αρχίζουν να ανοίγουν τα χαρτιά τους, όμως ο φόβος… ακόμα νικάει, ενώ η Εύη αγωνίζεται να τραβήξει τον Άλκη μακριά από όσα απειλούν τον έρωτά τους. Απελπισμένος, ο Στρατής αποδέχεται την οδύνη μιας μεγάλης απώλειας, ενώ η Ζέτα βιάζεται να κάνει ένα νέο βήμα, αγνοώντας ότι ο ορίζοντας για εκείνη σκοτεινιάζει.

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Η Νίτσα σκότωσε τον Νώντα Παραδείση-Ανατροπή στη σειρά!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το κανάλι μετάδοσης του μεγάλου ντέρμπι

Μαύρο Ρόδο: Ανατροπή με Πέτρο-Στέλνει εξώδικο στην Ελισάβετ και αυτός είναι ο λόγος!