Ο αδερφός του Σταύρου στη σειρά Σασμός βρίσκεται και πάλι μπλεγμέvoς. Ενας από τους νovoύς της νύχτας με τον οποίο συνεργάστηκε ένα βράδυ πάνω από ένα τραπέζι με πράσινη τσόχα όπου έπαιζαν χαρτιά, τον ψάχνει με σκοπό να τον βγάλει από τη μέση. Μιλάει αμέσως στον Ευθύμη και εκείνος τον συμβουλεύει να κινηθεί πιο άμεσα από τον εχθρό του. Δηλαδή να τον σκοτώσει πρώτος..

Ο Βαγγέλης Πανταζής όμως σοκάρεται καθώς είναι η πρώτη φορά που καλείται να κάνει τέτοια κίνηση. Η Ντίνα καταλαβαίνει ότι κάτι περίεργο ετοιμάζει και προσπαθεί με τον τρόπο της να τον «ανακρίνει», εκείνος όμως φοβάται να της μιλήσει καθώς ξέρει πως έτσι θα ενοχοποιήσει το αφεντικό του. Μοιραία, ο χρυσοχόος από τα Γιάννενα θα καταλάβει ότι το μπλέξιμό του με αυτόν τον άντρα δεν θα του βγει σε καλό.

Στο μεταξύ, Στέλλα και Ευθύμης έχουν έρθει κοντά ύστερα από επιμονή της Αιμιλίας να σταθεί στο πλευρό του τώρα που έχει μείνει μόvoς, χωρίς συνεργάτες, με σκοπό να μαθαίνει τις κινήσεις του. Ομως εκείvoς σαφώς παρεξηγεί τις προθέσεις της και έχει την εντύπωση πως πάει να δημιουργηθεί κάτι… παραπάνω μεταξύ τους.

Μάλιστα, ύστερα από ένα βράδυ χαλάρωσης που θα περάσουν οι δυο τους, με πολλή κουβέντα και φαγητό, ο Ευθύμης Φαρμάκης θα της δείξει τον θαυμασμό του με ένα ξεχωριστό δώρο. Με ένα ακριβό βραχιόλι το οποίο θα φτάσει στο γραφείο της την ακριβώς επόμενη μέρα. Η Στέλλα Καμαριωτάκη όμως, που δεν θέλει να περνά στους ανθρώπους τα λάθος μηνύματα, θα το πάρει και θα πάει στο γραφείο του για να του το επιστρέψει, διευκρινίζοντας ότι θα είναι στο πλευρό του αυστηρά ως δικηγόρος του. Εκείνος όμως που περίμενε την κίνησή της αυτή, όχι απλά δεν θα το δεχτεί πίσω αλλά θα της δώσει και το κολιέ που συνδυάζεται με το συγκεκριμένο βραχιόλι.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σε μεγάλα μπλεξίματα-Παντρεύεται πάλι την Αρετή;

Η Μπαρτσελόνα πήρε το πρωτάθλημα και ο Λεβαντόφσκι το έριξε στον χορό! (vid)

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης κάνει φασαρία στον Γεράσιμο- Του ζητά να απομακρυνθεί από την Ελισάβετ