Η Βασιλική παρακαλεί τον Μαθιό να μιλήσουν και εκείνος στη σειρά Σασμός, πάνω στην κουβέντα τους τη διαβεβαιώνει πως το μόνο που τον νοιάζει είναι η ασφάλειά της: «Τις τελευταίες ημέρες φέρομαι περίεργα, το ξέρω, αλλά ό,τι κάνω είναι για την ασφάλειά σου. Για να μην τολμήσει να αγγίξει ούτε μια τρίχα από τα μαλλιά σου ο Ευθύμης». Tης αποκαλύπτει ακόμα και την κουβέντα που είχε με την Ξένια, η οποία παραδέχτηκε πως ο Ευθύμης θέλει να μπει ανάμεσά τους γιατί θεωρεί εκείνον επικίνδυνο ενώ στη Βασιλική βλέπει το πρόσωπο της αθώας γυναίκας του.

Η Βασιλική πέφτει στην αγκαλιά του και αναθερμαίνουν τη σχέση τους τη στιγμή που ο Αστέρης κάνει ένα δώρο στην Αργυρώ που τη συγκινεί πολύ. Ο Βαγγέλης ετοιμάζεται να φέρει εις πέρας μια αποστολή για λογαριασμό του Ευθύμη και η Μαρίνα προσπαθεί να καταλάβει τι παραμιλάει ο Αντώνης στον ύπνο του.

Σκόρπιες κουβέντες μπαίνουν στο μυαλό της και μάταια προσπαθεί να βγάλει άκρη. Μάλιστα θα ζητήσει και τη βοήθεια της Ντίνας και του Μύρωνα, μήπως καταλήξουν όλοι μαζί σε κάποιο συμπέρασμα. Λίγο αργότερα ο Τόλης, μόνος του για πρώτη φορά στο νέο του σπίτι, κοιτάζει το γράμμα που του έχει απομείνει και σκέφτεται πως ήρθε η ώρα να το ξεφορτωθεί. Θυμάται ξανά όλους εκείνους που τον συμβούλεψαν να το σκίσει ή να το κάψει και παίρνει στα χέρια του τον αναπτήρα.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Πάσχα 2023: Ανατροπή με τους τηλεοπτικούς σταθμούς-Αυτές οι σειρές θα προβληθούν!

Κύπρος: Oδηγός ταξί εισέβαλε σε ποδηλατόδρομο και έγινε viral

Η Γη της Ελιάς: Αυτή την παγίδα στήνει ο Αλέξης στον Χρήστο-Έτσι, θα τον τελειώσει!