Ο Γιώργης, ο άνθρωπος στα χέρια του οποίου η Νάντια έζησε μια κόλαση στη σειρά Σασμός, έρχεται ξανά να τη στοιχειώσει. Ένας σκληρός ζωοτρόφος που παντρεύτηκε τη μητέρα της και ανέλαβε τη φροντίδα της όταν εκείνη πέθανε, δεν την αγάπησε ποτέ και πάντα την κακομεταχειριζόταν. Η Νάντια προσπαθούσε από μικρή να φύγει από κοντά του και έκανε σκοπό της ζωής της να ανακαλύψει τον πραγματικό της πατέρα και να πάει να τον βρει.

Κατάφερε αρκετά αργότερα να γλιτώσει από αυτόν φεύγοντας για το Ρέθυμνο και δεν σκοπεύει φυσικά να γυρίσει πίσω. Όμως ο Γιώργης δεν θα την αφήσει να ξεφύγει τόσο εύκολα. Ανακαλύπτει ότι ο πατέρας της είναι ένας Σταματάκης και, γνωρίζοντας ότι πρόκειται για οικογένεια πλούσια, με μεγάλη περιουσία, θέλει να το εκμεταλλευτεί. Έτσι, καταφθάνει και ο ίδιος στο Ρέθυμνο και δεν αργεί να εντοπίσει τα ίχνη της. Εμφανίζεται μπροστά της στο μπαρ και εκείνη τον βλέπει και παγώνει.

Ο Λευτέρης αντιλαμβάνεται αμέσως ότι η παρουσία αυτού του άντρα την ταράζει και πάει να τον πετάξει έξω, όμως εκείνος προλαβαίνει να εκτοξεύσει τις απειλές του, δείχνοντας ότι δεν θα το βάλει κάτω τόσο εύκολα.

Και ο ίδιος ο Λευτέρης, όμως, έχει τα δικά του προβλήματα, αφού η Θοδώρα πάει να βρει την ‘Ελενα και της ζητά το λόγο για την κολόνια που έδωσε στον αγαπημένο της. Τότε, εκείνη αρπάζει την ευκαιρία και της αποκαλύπτει τη μεγάλη αλήθεια για το παρελθόν που τους ενώνει: οι δυο τους ήταν έτοιμοι να παντρευτούν. Τώρα, ο Λευτέρης είναι υποχρεωμένος να της δώσει εξηγήσεις στη σειρά Σασμός και να της αποκαλύψει πράγματα που προσπαθούσε να κρατήσει κρυφά.

Την ίδια στιγμή, μαθαίνει ότι ο Παύλος έδωσε στον Ευθύμη τα χρήματα που του χρωστούσε ο Μανόλης και ενημερώνει τον Νικηφόρο. Πλέον, οι Σταματάκηδες είναι υποχρεωμένοι στον Βρουλάκη, ο οποίος όμως έχει το δικό του σχέδιο κατά νου, αφού έχει βρει τον τρόπο που έψαχνε για να χτυπήσει αλύπητα τον Φαρμάκη! Αυτός στο μεταξύ πλευρίζει τον Τόλη, ζητώντας του να αναλάβει χρέη λογιστή στις επιχειρήσεις του. Στην ουσία, θέλει να τον έχει από κοντά για να μάθει όσα ξέρει για το φόνο που έχει κάνει ο Μαθιός και όλα δείχνουν ότι Θα τα καταφέρει. Στα γρανάζια του έχει ήδη μπλεχτεί και ο Βαγγέλης, γεγονός που ανησυχεί πολύ τον Σταύρο. Ο Ευθύμης, όμως, είναι πια μια ανάσα πριν δώσει το τελειωτικό χτύπημα στον Μαθιό και οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες…

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Πρέπει να μείνει ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό; Αυτή είναι η απάντηση!

Ρωσία: Παραμένει η απαγόρευση για τους αθλητές στίβου

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με Αλέξη και Μυρτάλη-Δεν τελειώνουν καλά!