Η Θοδώρα παρακινεί την Κατερίνα και την Άννα να κάνουν την επανάστασή τους στη σειρά Σασμός. Από την άλλη, η Αιμιλία πείθει τη Στέλλα να πλησιάσει περισσότερο τον Φαρμάκη.

Για την ακρίβεια, της λέει πως μόνο αν βρίσκεται κοντά του και κερδίσει πλήρως την εμπιστοσύνη του θα μπορέσουν να συλλέξουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να τον οδηγήσουν στη φυλακή.

Η Στέλλα ακολουθεί τις οδηγίες της, γεγονός που κάνει τον Τάσο να ανησυχεί ιδιαίτερα. Κι ενώ ο άντρας προειδοποιεί την κόρη του να προσέχει τον Φαρμάκη έχοντας τα μάτια της δεκατέσσερα, ο τελευταίος απλώνει όλο και περισσότερο τα δίχτυα του επάνω της.

Ωστόσο, λίγο αργότερα, ο Ευθύμης δέχεται τον σκληρό εκβιασμό της ‘Ελενας, με τον Λευτέρη να κυριεύεται από πανικό. Γνωρίζοντας πως ο Φαρμάκης, προκειμένου να απαλλαγεί οριστικά από εκείνη και τον… πονοκέφαλο που του προκαλεί, δεν θα διστάσει να τη βγάλει από τη μέση, τον προειδοποιεί να μην την πειράξει.

Ο Ευθύμης, όμως, εχει εναν άσο κρυμμένο στο μανίκι του, που σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει. Κι ενώ η Αιμιλία και ο Λευτέρης βρίσκουν επιτέλους τον τρόπο να πιάσουν τον Φαρμάκη και οργανώνουν το σχέδιο για να τον συλλάβουν, ο τελευταίος μαθαίνει από τη Στέλλα για τον Γεράσιμο και τον Καραπάνο. .

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Μαρία Κίτσου: Επιστρέφει με σειρά που θα σαρώσει

Επαφή με ομάδα από Αραβία ο Λουτσέσκου – Φεύγει αν χαθεί το Κύπελλο;

Εύα Αντωνοπούλου: Αυτή παίρνει την θέση της στο ΣΚΑΪ