Μέσα σε όλα, ο Βαγγέλης πλησιάζει την Καλλιόπη στη σειρά Σασμός αποφασισμένος να της αποκαλύψει αυτό που ξέρουν όλοι εκτός από την ίδια, δηλαδή, ότι ο Αστέρης είναι ο πατέρας του μικρού Πετρή.

Την ίδια στιγμή, η Αιμιλία πείθει τη Στέλλα να πλησιάσει περισσότερο τον Φαρμάκη, όμως ο Τάσος την προειδοποιεί να είναι πολύ προσεκτική μαζί του γιατί ξέρει πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει… Και πράγματι, σε μια από τις κουβέντες τους ο Ευθύμης καταφέρνει να της εκμαιεύσει την αλήθεια για όσα είχαν συμβεί με τον Γεράσιμο και τον Καραπάνο.

Την ίδια στιγμή, η Αιμιλία με τον Λευτέρη βρίσκουν επιτέλους τον τρόπο για να τον συλλάβουν και να τον φέρουν αντιμέτωπο με τις πράξεις του, όμως ο δεύτερος συνεχίζει να ανησυχεί για τη ζωή της Έλενας, η οποία παίζει επικίνδυνο παιχνίδι εκβιάζοντας τον Φαρμάκη.

Στο μεταξύ, στο σπίτι των Βρουλάκηδων επικρατεί αναβρασμός, αφού η Αργυρώ είναι υποχρεωμένη να αντιμετωπίσει τον Σταύρο, ο οποίος επιδιώκει να μείνει στη ζωή του Πετράκη και έχει παράλογες απαιτήσεις.

Ο Παύλος, από την πλευρά του, ξεκαθαρίζει στον Αντώνη ότι, αν όντως η σφαίρα του Φαρμάκη προοριζόταν για τη Μαρίνα, σκοπεύει να πάρει το νόμο στα χέρια του. Επειτα, λέει στον Αστέρη ότι η μόνη λύση που μπορεί να δοθεί στο θέμα του παιδιού είναι να πουν την αλήθεια σε όλους, ακόμα και ατην Καλλιόπη.

Ο Αστέρης, όμως, ξέρει καλά ότι η μητέρα του, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, δεν μπορεί να αντέξει κάτι τέτοιο…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA