Αιμιλία και Αντώνης στη σειρά Σασμός, ανακαλύπτουν μετά από λίγο τη φυγάδευση της Έλενας από το ξενοδοχείο και το μυαλό τους κατευθείαν πηγαίνει στον Ευθύμη. Ο Αντώνης μάλιστα απογοητεύεται καθώς ήταν σίγουρος πως με τα στοιχεία που θα του έδινε η σύντροφος του Οδυσσέα θα μπορούσε να κάνει τον Ευθύμη να μη δει ξανά το φως της μέρας, όμως οι εξελίξεις τού χαλάνε τα σχέδια. Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι ο Φαρμάκης κανόνισε η Ελένα να πετάξει με ελικόπτερο εκτός Κρήτης, ενώ έβαλε στον τραπεζικό της λογαριασμό ένα μεγάλο ποσό με αρκετά μηδενικά που θα της εξασφαλίσει για το επόμενο διάστημα μια ικανοποιητική διαβίωση.

Η Στέλλα βγαίνει για ποτό με τον Ευθύμη Φαρμάκη και ανακαλύπτει ένα στοιχείο κρίσιμης σημασίας που θα θέσει το άλλοθι του Φαρμάκη για την επίθεση στον Αντώνη υπό παρατήρηση. Για την ακρίβεια, όταν ο Ευθύμης μιλά με το προσωπικό του και κάποιους ανθρώπους του ΣΔΟΕ που έχούν έρθει για έλεγχο και έχει την πλάτη γυρισμένη στη δικηγόρο, εκείνη παρατηρεί στο κινητό του ένα μήνυμα που του έρχεται και λέει ότι τον κυνηγούν από την αστυνομία για το άλλοθί του ενώ του τονίζει ότι χρωστάει!

Το φωτογραφίζει στη μνήμη της και την επόμενη μέρα το αποκαλύπτει στην Αιμιλία. Και οι δύο καταλαβαίνουν πως είναι ένα βήμα πριν ανακαλύψουν τα ίχνη του στην τρομερή επίθεση που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή στον Φραγκιαδάκη. Και ο Αντώνης όμως είναι σίγουρος πως φτάνει όλο και πιο κοντά στην εξιχνίαση της  δολοφονίας του Στεφανή.

Ζητά απο τον Μαθιό να μιλήσουν, αλλα γνωρίζοντας πως η Βασιλικη λείπει για ένα οικογενειακό της ζήτημα μακριά, δεν θέλει να τον πιέσει και του ζητά να μεταθέσουν τη συνάντησή τους για λίγο αργότερα. Ωστόσο, όσο η Αργυρώ προβληματίζεται για τις επαφές του μικρού Πετρή με τον Σταύρο, η Βασιλική επιστρέφει στην Ανω Ποριά και πυροδοτεί νέες εξελίξεις στην οικογένειά τους. Και αυτό γιατί ζητά από τον Μαθιό να πάει να παραδοθεί αφήνοντάς τον εμβρόντητο!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Φεύγει για Αμερική η Ευγενία;- Εμφανίζεται ο επικίνδυνος πατέρας της μικρής!

15 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κακομεταχείρισης των Ηλικιωμένων

Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος κρατάει με το ζόρι την Ελισάβετ-Την απαγάγει!