Καιρό τώρα ο Δημήτρης Μαραθάκης στη σειρά Σασμός, έχει ανακοινώσει στους συγχωριανoύς του ότι περιμένει την κόρη του Σάντρα να έρθει στην Άνω Ποριά, προκειμένου να ξεκόψει από κάποια προβλήματα που έχει εκείνη στην Αθήνα. Η δημιουργία μάλιστα του Κέντρου υγείας στο χωριό είναι η τέλεια αφορμή για να το κάνει, αφού και η Σάνρτα ακολούθησε τα βήματα του πατέρα της, κοινώς είναι γιατρός.

Όσο λοιπόν ο Δημήτρης προετοιμάζεται για την έλευσή της, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του χωριού τρίβει τα χέρια του που τα προβλήματα μεταξύ των οικογενειών τους τείνουν να εξαφανιστούν. Ο Αστέρης και η Αργυρώ χαίρονται την ηρεμία τους μετά τη φυγή του Αντρέα, αλλά και το γεγονός πως η υγεία του έχει ισορροπήσει και μάλιστα εκείνος δεν διστάζει να ζητήσει από τη γυναίκα της ζωής του να γίνουν ξανά γονείς. Η Αργυρώ, ευτυχισμένη όσο ποτέ, θα του εξηγήσει σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς πως είναι έτοιμη να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά, αρκεί να έχει προηγηθεί ο γάμος τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κανάλι όμως, όλα τα παραπάνω θα διαταραχθούν από τη στιγμή που η Σάντρα Μαραθάκη θα εισβάλλει στην τοπική κοινωνία της Κρήτης.

Η Σάντρα μπαίνει στο χωριό φορτωμένη με τσάντες. Κάποια από αυτές της πέφτει, τα πράγματά της χύνονται στο έδαφος και ο Αστέρης που περνάει τυχαία από εκεί, σκύβει για να τη βοηθήσει. Εκείνη του λέει πως δεν χρειάζεται βοήθεια και ο Αστέρης της εξηγεί πως είναι άδικο ως περαστική από το χωριό τους να της μείνει άσχημη εντύπωση.

Τότε του λέει ότι δεν είναι περαστική θα μείνει για κάποιο διάστημα ενώ του λέει ότι είναι κόρη του Δημήτρη Μαραθάκη.

Όλοι θα την καλοδεχτούν στο χωριό, εκείνη όμως θα έχει στραμμένη την προσοχή της πάντα στον Αστέρη. Σε μία συνάντησή τους θα του πει πως από την πρώτη στιγμή που τον είδε, ένιωσε όμορφα αλλά δε θέλει να τον φέρει σε δύσκολη θέση. Εκείνος της λέει ότι είναι δοσμένος στην οικογένειά του αλλά η Σάντρα επιδιώκει συνεχώς να είναι κοντά του! 

Τα προβλήματα στη σχέση με την Αργυρώ θα ξεκινήσουν όταν εκείνη καταλάβει τα αισθήματα της Σάντρας και θα του πει πως δεν της αρέσει αυτό που γίνεται πίσω από την πλάτη της!

Τελικά πάντως η κόρη του Μαραθάκη θα βρει παρηγοριά στον Βαγγέλη που επίσης του αρέσει ο τζόγος!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Κόντρα Φίλιππου και Βασιλική-Η Αρετή ο λόγος-Πώς θα αντιδράσει;

Ρεάλ Μαδρίτης: Η φωτογραφία του Ροντρίγκο που έγινε viral και θέλει να ξεχάσει! (pic)

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ανατροπή με το ζευγάρι- Η Ιουλία ερωτεύεται τον Γιωργίκη