Τη στιγμή που τα ψέματα είχαν αρχίσει να δηλητηριάζουν έντονα τη σχέση τους, ο Λευτέρης στη σειρά Σασμός, πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα, δηλαδή το γεγονός πως είναι μυστικός αστυνομικός.

Από εκείνη την ώρα το ζευγάρι ήρθε ακόμα πιο κοντά και μάλιστα η Θοδώρα του είπε πως όχι απλά θα σταθεί στο πλευρό και στις επαγγελματικές απαιτήσεις του, αλλά και πως είναι βαθιά περήφανη για την αποστολή που έφερε εις πέρας ο αγαπημένος της απέναντι στο αφεντικό του, τον Ευθύμη Φαρμάκη.

Και ενώ αρχικά ο Παντελής και η Αννα διατηρούσαν τις επιφυλάξεις για τη σχέση της θυγατέρας τους, τελικά έδωσαν την ευχή τους μέσα από την καρδιά τους.

Στην αρχή λοιπόν του τρίτου κύκλου θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να της χαρίσει ό,τι στερήθηκε. Και κυρίως για να φορέσει το νυφικό με την εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα της. Ο γάμος τους θα γίνει στο χωριό, τηρώντας την παράδοση, με καλεσμένους όλους τους κατοίκους του τόπου. Κουμπάροι θα είναι η Μαρίνα και ο Αντώνης, που δεν θα κρύψουν τη συγκίνησή τους, ο καθένας για τους δικούς του λόγους όπως λέει το περιοδικό Ti Vi σίριαλ.

Το γλέντι που θα στηθεί έξω από το οικογενειακό καφενείο θα κρατήσει μέχρι το πρωί υπό τους ήχους της κρητικής λύρας. Η Θοδώρα λέει στον σύζυγό της πλέον πως θέλει πραγματικά να πάρουν τη μητέρα του στο σπίτι τους μόλις γεννήσει!

Σασμός: Δείτε το teaser του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

OPEN: Πανικός στον αέρα του δελτίου-Ρεπόρτερ άρχισε να τρέχει για να γλιτώσει!

Τι ισχύει το συμβόλαιο του Μπακαμπού

Σασμός: Ο τρίτος κύκλος τελειώνει πριν καν αρχίσει-Τι έχει συμβεί με τα νέα επεισόδια;