Το τέλος για τον Ευθύμη έχει έρθει στη σειρά Σασμός. Η αστυνομία είναι στα ίχνη του και ο Παύλος παλεύει μέσα του για το αν πρέπει να τον βρει και να του αφαιρέσει τη ζωή, όπως του είχε τάξει πριν καιρό. Ο Φαρμάκης κρυμμένος σε μια τοποθεσία που δεν γνωρίζει κανείς, θα καλέσει στο κινητό του τον Παύλο και θα του ζητήσει να πάει να τον βρει, μάλλον για να τον λυτρώσει μια ώρα γρηγορότερα.

Οι δύο άντρες θα συναντηθούν και κανένα ψέμα δεν θα είναι ικανό να μπει πλέον ανάμεσά τους. Ο Ευθύμης θα παραδεχτεί τις πράξεις του και στο τέλος της κουβέντας  τους θα παρακαλέσει τον παιδικό του φίλο να κάνει αυτό για το οποίο πήγε γιατί ο ίδιος δεν αντέχει άλλο όπως λέει.

Ο ίδιος λέει ότι δεν πρόκειται να πάει φυλακή και πως αν δεν τον τελειώσει, θα σκοτώσει ο ίδιος τον Παύλο και μετά θα τελειώσει και τη Μαρίνα.

Ο Παύλος αυτόματα βγάζει ένα μαχαίρι και του το χώνει στην κοιλιά. Κι άλλο του λέει ο Ευθύμης. Ακολουθεί και δεύτερη και τρίτη μαχαιριά. Τότε του λέει ότι τον ευχαριστεί και ο Παύλος καταρρακωμένος σπαράζει. Βγάζει μια κραυγή, πέφτει κάτω έχοντας αγκαλιά τον κολλητό του και τον αποχαιρετά.

Την ίδια ώρα, η Βασιλική μιλά με την πεθερά της για τον Μαθιό και το έγκλημά του. Η Καλλιόπη λέει ότι ο γιος της πήρε μεγάλο κρίμα για εκείνη. Φονιάς εγινε για να τη σώσει και μαζί και το παιδί της, της λέει. Καμία από τις δύο δεν μπορεί να φανταστεί ότι ο Νικηφόρος είναι στο διπλανό δωμάτιο και ακούει την κουβέντα τους, οπότε όταν εμφανίζεται και τις ρωτά τι έκανε ο Μαθιός, εκείνες σαστίζουν. Φεύγει σαν σίφουνας και πάει να τον βρει στο μαντρί που βρίσκεται. Ο γιος της Βασιλικής τρέχει σαν τρελός με το αυτοκίνητο και τελικά φτάνει μπροστά του.

Ο Μαθιός καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Τον ρωτάει αν είναι ο φονιάς του πατέρα του και ο Μαθιός βουρκώνει. Ο Νικηφόρος του λέει ότι ήταν ο ήρωάς του και όλο αυτό κατέρρευσε και καλύτερα να πεθάνει κι αυτός!

Ο Μαθιός ένα πράγμα καταφέρνει να του πει. Να το κάνει αν πιστεύει ότι του αξίζει. Ο ήχος του πυροβολισμού ταράζει και τους δύο.

Η Βασιλική θα τρέξει πίσω του να εμποδίσει το έγκλημα που είναι σίγουρη πως θα κάνει από τη στιγμή που θα μάθει την αλήθεια για τον Μαθιό. Όμως δεν θα καταφέρει να τον φτάσει. Αντίθετα, τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα στους στενούς δρόμους της Ανω Ποριάς, θα χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, θα χτυπήσει στο κεφάλι και μοιραία θα χάσει τις αισθήσεις της. Γεμάτη αίματα θα πέσει πάνω στο τιμόνι του οχήματος πατώντας παρατεταμένα την κόρνα του.

Τη χτυπημένη Βασιλική θα ανακαλύψει αρκετή ώρα αργότερα ένας περαστικός αφού Μαθιός και Νικηφόρος αναμετριούνται στο μαντρί και δεν έχουν ιδέα για την κακή τύχη της γυναίκας. Στο μεταξύ η Καλλιόπη, μόνη στο σπίτι και γνωρίζοντας πως η ζωή του παιδιού της κρέμεται από μια κλωστή, παθαίνει εγκεφαλικό.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Νεκρός ο Ισίδωρος στο φινάλε της σειράς;

Ντόμινο εξελίξεων και… εκατομμυρίων στον ΠΑΟΚ

Μαύρο Ρόδο: Χαμός με την Κύρα- Αποκαλύπτει την αλήθεια στην Αλεξία-Ο Λευτέρης μαθαίνει το νέο!