Μετά την κηδεία του Λάζαρου, τίποτα δεν θα ειναι ίδιο στην Κρήτη και στη σειρά Σασμός. Και κυρίως στην οικογένεια του νεκρού, όπου και ετοιμάζονται να «απαντήσουν».

Ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος αποφασίζουν να συνεργαστούν με τον Μηνά και τον Γιάννο, δύο Μουντάκηδες, για να τιμήσουν το αίμα του καρδιακού τους φίλου, όμως η αστυνομία παραμονεύει. Ο Αντώνης έχει δωσει εντολή να υπάρχουν περιπολικά έξω από το σπίτι του Μαθιού (καθώς η απέναντι πλευρά θεωρεί πως εκείνος φταίει για τον Θάνατο του Λάζαρου), αλλά και έξω από το σπίτι των Μουντάκηδων, σόι του θανόντα, ενώ έχει τονίσει πως θα γίνονται περιπολίες σε όλο το χωριό, 24 ώρες το 24ωρο.

Παρ’ όλα αυτά, τα αδέλφια Βρουλάκη και οι φίλοι τους βρίσκουν τρόπο να οργανωθούν προκειμένου να προκαλέσουν κακό στους Σταματάκηδες. Βάζουν γκαζάκια στο πίσω μέρος του σπιτιού του Μαθιού και της Βασιλικής και προκαλούν έκρηξη ένα βράδυ, τη στιγμή που σύσσωμο το χωριό είναι χαμένο σε σκοτεινές σκέψεις ή άλλοι, ετοιμάζονται για ύπνο.

Ο θόρυβος θα είναι εκκωφαντικός και το μόνο που θα ακουστεί μετά το μπαμ θα είναι το ουρλιαχτό της Βασιλικής. Οι μόνοι που θα κοιτάζονται ικανοποιημένοι, θα είναι ο Αντρέας και ο Λάζαρος.

Την επόμενη μέρα η ταραγμένη Βασιλική πηγαίνει στο νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί αν το μωρό διατρέχει κίνδυνο αλλά ευτυχώς όλα θα είναι καλά.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Η απόλυτη ανατροπή-Τέλος ο Μιχαήλ-Ο Μάρκος είναι ο νέος αρχηγός!

H Luisinha Oliveira εθεάθη στην Βραζιλία και μάλλον επέστρεψε στον αστέρα της F1 Lando Norris

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Παίρνει θέση στην κόντρα Καινούργιου-Σκορδά- Έτσι «τελειώνει» την Super Κατερίνα