Ο Μαθιός δακρύζει ακούγοντας τη γυναίκα που αγάπησε όσο τίποτα στον κόσμο στη σειρά Σασμός, αυτήν που είχε την πιο ευγενική και καλή ψυχή, να του ζητά να εκδικηθεί για τον θάνατο του γιου τους με έναν νέο φόνο.

Όταν, όμως, προσπαθεί να την ηρεμήσει, η Βασιλική φουντώνει περισσότερο και τον απειλεί με χωρισμό, αν δεν σκοτώσει τον Λάζαρο. Την ίδια στιγμή, η Εύα συνεχίζει το παιχνίδι της σε όλα τα μέτωπα και έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Ανδρέα, ο οποίος την τραβά σαν μαγνήτης κοντά του. Οι δυο τους αρχίζουν σιγά σιγά να χτίζουν μια ερωτική συμμαχία, από την οποία κανείς από τους δύο δεν θα μπορέσει να ξεφύγει.

Ο Ανδρέας, ειδικά, χάνεται όλο και πιο βαθιά στον πόθο του γι αυτήν κι ο έρωτας τον παραλύει, πράγμα που ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Οπως επικίνδυνη γίνεται και η θλίψη της Θοδώρας σύμφωνα με το 7ΜΕΡΕΣ TV, η οποία θεωρεί πως ο χαμός του μωρού της και όλα τα άλλα βάσανα που ήρθαν στη ζωή της είναι μια τιμωρία από τον Θεό για τον θάνατο του Πετρή. Και ο Γιώργος με τον Αντώνη έχουν κάθε λόγο να φοβούνται πως, προκειμένου να εξιλεωθεί, θα πάει να πει την αλήθεια για την καταραμένη εκείνη μέρα στη Μαρίνα…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτή η σειρά θα πάρει τη θέση της μετά το τέλος του από τον ALPHA

Μεξικό F1: Ο Max Verstappen αλά Desperanto

ANT1: Ψάχνουν συμμετέχοντες για μουσική εκπομπή